Piramit Haber

Başkan Odabaşı, Kömüşinililerle buluştu

Yerel

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçede ikamet eden Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Kömüşini Köyü sakinlerini konuk etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ilçede oturan Kömüşini Köyü...

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçede ikamet eden Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Kömüşini Köyü sakinlerini konuk etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ilçede oturan Kömüşini Köyü sakinleriyle yemekli bir toplantıda buluştu. Programa Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eşi Seher Odabaşı, Başkan Yardımcısı Murat Bölük, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri ve Kömişini Köyü Derneği Başkanı Ahmet Özdemir’in yanı sıra Gölbaşı’nda ikamet eden Vevobahis Kömişini Köyü sakinleri katıldı.

Yemek sonrası konuklarıyla sohbet eden Başkan Yakup Odabaşı, Konya’nın Kulu ilçesine bağlı olsa da Kömişini’ni kendi köyüm kadar çok seviyorum." dedi. Düzenlenen her etkinlikte kendisini davet ettikleri için Kömişini’lilere teşekkür eden Odabaşı, "Beni bu kadar çok seven bir köyün Gölbaşı’nın bir mahallesi olmasını çok isterdim. İnşallah ilerde Kömüşini köyümüzü de ilçemizin bir mahallesi yaparız." diye konuştu.

Dernek Başkanı Ahmet Özdemir de "Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Yakup Odabaşı’nı bir Kömüşini sakini gibi çok seviyoruz." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.