Piramit Haber

Başkan Arpacıoğlu: Binicilik Tesisleri Ünyelilerin hizmetinde

Yerel

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Günpınar köyü Cevizdere mevkiinde bulunan Binicilik Tesisleri’ni ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Arpacıoğlu, "Binicilik Tesisimiz Rahvan Kafe, çocuk parkı ve birçok...

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Günpınar köyü Cevizdere mevkiinde bulunan Binicilik Tesisleri’ni ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Arpacıoğlu, "Binicilik Tesisimiz Rahvan Kafe, çocuk parkı ve birçok yenilikleriyle Ünyelilerin hizmetindedir.” dedi.

Arpacıoğlu, “Ünye’de at yarışlarına ve biniciliğe merakı olan arkadaşlarımız, spor yapmak isteyen dostlarımız 24 saat açık olan tesisimizi ziyaret edebilir. Burada her türlü atlarımız mevcut. Özellikle küçük çocuklarımız için atlarımız bulunmaktadır. Orta boy ve büyük boy atlarımız da mevcut. Bu işin uzmanı olan arkadaşlarımız 24 saat hizmet vermek için bütün hemşehrilerimin emrinde. Bu alanı güzel zamanlarda ortak olarak kullandık. Bu etkinliklerimizi zaman zaman yaparken burada ailelerimizin ihtiyacını giderecek yerlerin olduğu net olarak görülmektedir. Vatandaşlarımız burayı tercih etmekte tereddüt yaşamasınlar.” dedi.

"BU GİBİ TESİSLER ASLA ÖZELLEŞTİRİLMEYECEK"

Başkan Arpacıoğlu, burada yapılan Rahvan Kafe hakkında, “Bu tesisimiz 24 saat olmak üzere Polobet açık bulunacaktır. Tesisimizin fiyatları kara yönelik bir amaç gütmediğinden fiyatlarının gayet uygun olduğu görülecektir. Hijyenik açısından da vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla buralardan faydalanabilirler. Bu kafemizi inşa ettik ve şuandan itibaren de dostlarımızın hizmetinde. Ünye’de açmış olduğumuz bütün sosyal tesislerimiz hiçbir özelleştirme olmadan sadece vatandaşlarımızın emrinde olacaktır." diye konuştu.

Göreve geldikleri günden itibaren yapılan sosyal tesislerini asla özelleştirilmeyeceğini vurgulayan Arpacıoğlu, "Tesislerimiz sadece halkımıza hizmet edecek. Başka şahıs ve kurumlara hizmet etmeyecek ve bu konuda kararlılığımız nettir. Önümüzdeki günlerde açacağımız Atatürk Parkı’ndaki ilave sosyal tesislerimizde aynı şekilde sadece vatandaşlarımıza hizmet edecektir. Bu manada tesislerimiz ve çevre düzenimiz bitti. Çocuklarımız için çocuk parkımız mevcut. Yine insanlarımıza kahvenin dışında burada çok geniş oturma alanlarımız mevcut. Buralardan vatandaşlarımız dilediği gibi faydalanma imkânına sahip." şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.