Piramit Haber

Başkan Altundiş, annesinin ismini anasınıfında yaşatacak

Yerel

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Belediye Başkanı Murat Altundiş, annesinin adına 2 derslikli anasınıfı yaptıracak.Zeliha Altundiş Anasınıfının protokolü Vali Celalettin Cerrah ile Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş arasında imzalandı....

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Belediye Başkanı Murat Altundiş, annesinin adına 2 derslikli anasınıfı yaptıracak.

Zeliha Altundiş Anasınıfının protokolü Vali Celalettin Cerrah ile Bahçe Belediye bonus veren siteler Başkanı Murat Altundiş arasında imzalandı. Valilik makamında gerçekleştirilen törende Bahçe Kaymakamı Oktay Çağatay ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç da bulundu.

Protokol imza töreni öncesinde konuşan Vali Celalettin Cerrah, 39. anasınıfının protokolünün imzalandığını ifade ederek, “Bugün imzalayacağımız protokolle, Bahçe Belediye Başkanımız Murat Altundiş, rahmetli annesi Zeliha Altundiş hanımefendi adına Bahçe ilçemizdeki Ahmet Pekkan İlköğretim Okulu’nun bahçesine 2 derslikli bir anasınıfı yaptıracak. Bu anasınıfı, 2 dersliği ve çeşitli etkinliklerde kullanılacak bir salonu ile birlikte 160 metrekare büyüklüğünde olacak. Bahçe Belediye Başkanımıza eğitime katkısı Jetbahis nedeniyle teşekkür ediyor, merhume annesine Allah’tan rahmet diliyorum. Okulumuzda okuyan çocuklarımız ve aileleri rahmetli Zeliha Altundiş Hanımefendiye her zaman dua edeceklerdir. İlk duasını da Milli Eğitim camiamız, çocuklarımız ve aileleri adına ben buradan gönderiyorum.” dedi.

Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş, ise kendisine bu fırsatı veren Vali Celalettin Cerrah’a teşekkür ederek, “Beni büyütüp bugünlere getiren rahmetli annemin anısına bu eğitim yuvasını yaptırdığım için mutlulukların en güzelini, onurların en büyüğünü yaşıyorum. Bu binanın annemin adına layık olarak yapılacağı konusunda şimdiden söz veriyorum.” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.