Piramit Haber

Basın Yayıncılık Programı öğrencileri gazetecilerle bir araya geldi

Yerel

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sakarya Meslek Yüksek Okulu (SMYO) Basın Yayıncılık Programı öğrencileri ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. SMYO yemekhanesindeki programa SMYO Müdürü ve MYO Genel Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık,...

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sakarya Meslek Yüksek Okulu (SMYO) Basın Yayıncılık Programı öğrencileri ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

SMYO yemekhanesindeki programa SMYO Müdürü ve MYO Genel Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Adapazarı Gazeteciler Derneği Başkanı ve okulun misafir öğretim üyesi Mustafa Gümüşel, öğretim elemanları, gazeteciler ve öğrenciler katıldı.

Adapazarı Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Gümüşel, toplantıda yaptığı konuşmada, MYO’da ilk kez ders vermeye başladığını belirterek, “Basın yayın bölümünde sizinle olmaktan son derece mutluyum. Derslere girdiğimde gördüm ki öğrencilerde büyük bir Betticket azim var. Bu bölümü okuyan arkadaşlarımız bu mesleği severek yapmalıdır. Gazetecilik çok güzel bir meslek, bu meslekten vazgeçmeyin.” dedi.

SMYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık, bu dönem MYO’larda 3+1 sistemine geçtiklerini, öğrencilerin 3 dönem ders, bir dönem de sadece alanlarındaki işletmelerde çalışarak eğitimlerini sürdüreceğini kaydetti. Basın Yayıncılık Programı öğrencilerinin de gazeteciliği basın kuruluşlarında çalışarak öğreneceklerini ifade eden Sarıbıyık, “Yerel ve ulusal basından bizi destekleyen, öğrencilerimize kucak açan herkese teşekkür ediyorum. Bu sistemin yararları daha sonra görülecektir." diye konuştu
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.