Piramit Haber

Balkan şampiyonu tekvandocular, Belediye Başkanı Akgül'ü ziyaret etti

Yerel

14. Balkan Tekvando Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Mamak Kanka Spor Kulübü sporcuları, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti. Bosna Hersek'in Kiseljak City Hall şehrinde yapılan 14. Balkan Tekvando Şampiyonasında...

14. Balkan Tekvando Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Mamak Kanka Spor Kulübü sporcuları, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti.

Bosna Hersek'in Kiseljak City Hall şehrinde yapılan 14. Balkan Tekvando Şampiyonasında mücadele ederek birinci olan Mamak Kanka Spor Kulübü sporcuları Şeymanur Söğüt (69 kg) ve Merve Dinçel (37 kg), antrenörleri Hızır Pınaroğlu ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Mamak’ta spora verdiği desteği her geçen gün artırdıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklı Balkan Şampiyonlarını tebrik ederek, "Sporcularımız farklı branşlarda elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Belediye olarak, Tipobet gençlerimizin spor yapmalarını teşvik ediyor ve onlara destek oluyoruz. Gençlerimizi sporla geleceğe hazırlamak için plan ve projelerimizi hayata geçirdik. Mamak’ta sporun güvencesi gençlerimizdir. İlçemizde yapımı devam eden spor tesislerimiz, yalnızca bugüne değil, geleceğe de bir yatırım. Mamak’a bu gururu yaşatan gençlerimize ve antrenörlerine teşekkür ediyor, onları yeni zaferlerle bekliyorum." dedi.

Balkan Şampiyonlarından Şeymanur Söğüt de Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül başta olmak üzere Spor Kulübü yöneticilerine ve antrenörüne teşekkür ederek, "Balkan Şampiyonu oldum. İnanıyorum ki daha nice başarıyı kulübüme, Mamak’a kazandıracağım." ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.