Piramit Haber

ASGD'den Adana derbisi için sağduyu çağrısı

Yerel

Adana, PTT 1. Lig’de bu hafta oynanacak Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak derbiye kilitlendi. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Basri Baş, yıllar sonra Adana Demirspor- Adanaspor arasında oynanacak karşılaşmanın...

Adana, PTT 1. Lig’de bu hafta oynanacak Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak derbiye kilitlendi. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Basri Baş, yıllar sonra Adana Demirspor- Adanaspor arasında oynanacak karşılaşmanın dostluk ve centilmenlik içinde, kardeşçe geçmesi temennisinde bulundu. Taraftarları sağduyuya çağıran Basri Baş, “Adana’ya yakışmayacak olaylara neden olmayalım.” dedi.

Adana Demirspor’da bir bölüm Grandbetting taraftar ile yönetim arasında gerginliğin devam ettiğini hazırlatan Baş, “Bunun yanı sıra Adana Demirspor ile Adanaspor arasında yapılan maçlar genellikle gergin ve olaylı geçmektedir. Bu nedenle pazar günü oynanacak maçta da yeni bir gerginliğe sebep olabilecek niteliktedir. Bu konuda yetkililerin çok büyük önlemler alması gerekir. Olası çıkacak olaylar kentin imajını derinden sarsacaktır. İl Güvenlik Kurulu kararlarını olumlu karşılıyor, daha çok özen ve duyarlılık gösterilmesini bekliyoruz. “ diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.