Piramit Haber

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Akyurt A.Ş. ile işbirliği yapacak

Yerel

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Akyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uyanık'ı ziyaret etti. Dekan Çolak bu ziyaretin fakülte adına önemli bir ziyaret olduğunu söyleyerek, "Üniversite-sanayi işbirliği...

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Akyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uyanık'ı ziyaret etti.

Dekan Çolak bu ziyaretin fakülte adına önemli bir ziyaret olduğunu söyleyerek, "Üniversite-sanayi işbirliği alanında Türkiye, halen istenilen yere ulaşılamadı. İnanıyorum ki bu ziyaret üniversite-sanayi işbirliği alanında önemli bir adım daha atılmasına vesile olacaktır." dedi. Akyurt Mobilbahis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uyanık da bu ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bizler işadamı olarak herzaman bilimsel çalışmalara destek olmak isteyen ve bu konuda önerilere açık olan insanlarız. Üniversiteler bilimin merkezleridir. Biz de Akyurt A.Ş. olarak üzerimize düşeni yaparak Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile ortak birçok çalışmaya imza atacağız." dedi.

Ziyaret kapsamında Akyurt A.Ş.'nin tesislerinde incelemelerde bulunan Dekan Çolak, tesislerde yürütülen çalışmalar hakkında İbrahim Uyanık'tan bilgiler aldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.