Piramit Haber

Albümünün geliriyle engellilere tekerlekli sandalye alacak

Yerel

Adanalı sanatçı Ömer Koparan, 'Hayal Ediyorum' albümünden elde edeceği gelirle Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'ne tekerlekli sandalye alacak. Ömer Koparan, yaptığı açıklamada, albümünün piyasaya yeni çıktığını ve klibinin...

Adanalı sanatçı Ömer Koparan, 'Hayal Ediyorum' albümünden elde edeceği gelirle Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'ne tekerlekli sandalye alacak.

Ömer Koparan, yaptığı açıklamada, albümünün piyasaya yeni çıktığını ve klibinin ulusal kanallarda yayınlandığını söyledi. Albümün 5 liradan satışını sağlayacaklarını anlatan Koparan, "Ne kadar albüm satarsak, elde edeceğimiz gelirle tekerlekli sandalye alacağız. Aralık ayında düzenleyeceğimiz Süperbahis mini konserde bu tekerlekli sandalyeleri derneğe teslim edeceğiz." dedi. Koparan, bu tür sosyal sorumluluk projesinde yer aldığı için mutlu olduğunu bildirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Halis Kassap ise Koparan'ın albümünden elde edeceği gelirle tekerlekli sandalye almasından büyük mutluluk dulduklarını, kendisine bu katkısından dolayı teşekkür etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.