Piramit Haber

Akçakoca’da altyapı çalışmaları sürüyor

Yerel

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde altyapı ve yol yenileme çalışmaları sürüyor. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışma ile şehir içindeki yollar baskı beton döküldükten sonra asfaltlanıyor.        Akçakoca...

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde altyapı ve yol yenileme çalışmaları sürüyor. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışma ile şehir içindeki yollar baskı beton döküldükten sonra asfaltlanıyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2012 yılında başlattıkları altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Başkan Albayrak, şehir içindeki çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını ve şuana kadar 28 bin metrekare baskı Canlı Bahis beton, 92 bin metrekare de asfaltlama çalışması yaptıklarını kaydetti.

Bir turizm kenti olmasına rağmen çarşı merkezi ve yolların şehre hiç yakışmayan görüntü sergilediğini ve bunu değiştirmeyi başardıklarını anlatan Albayrak "Halkımıza en iyisini vermeye var gücümüzle çalışacağız. Akçakoca’yı yaşanabilir bir turizm kenti yapacağız." dedi.

Öte yandan belediye ekipleri ilçe genelinde asfaltlama, peyzaj, baskı beton ve taş duvar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.