Piramit Haber

AK Parti'li Göktepe: Kaybedilen belediyelerin kazanılması için el ele vermeliyiz

Yerel

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, kaybedilen belediyelerin yeniden kazanılması için birlik ve beraberlik içinde çalışarak el ele verilmesi gerektiğini söyledi. Yönetim kurulu üyeleriyle Kavak İlçe Gençlik Kolları...

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, kaybedilen belediyelerin yeniden kazanılması için birlik ve beraberlik içinde çalışarak el ele verilmesi gerektiğini söyledi. Yönetim kurulu üyeleriyle Kavak İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu toplantısına katılan Caner Göktepe, AK Parti ailesi olarak bir çok yeniliklere imza attıklarını belirten Göktepe, "Bizdeki teşkilatlanma şu anda hiç bir partide yok. En üst teşkilatlardan en alt teşkilatlara kadar her birim toplantılarını sürekli olarak zamanında yapmakta. Diğer teşkilatlarda bu istikrar yok. Bizi güçlü kılan unsurlardan birisi de budur. Önümüzde heyecan dolu bir seçim var. Bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız.” dedi.

"BÜYÜK ÜLKE BÜYÜK GÜÇ HEDEF 2023"

AK Parti'nin yeni sloganının 'Büyük Hedef Büyük Güç Hedef 2023' olduğunu hatırlatan Göktepe, "Bizler, Başbakanımız Recep Tayyip Artemisbet Erdoğan'ın neferleri olarak onun görüşlerini yaşatacak, sonraki nesillere aktaracağız. Bu uğurlu yolda yeri gelecek sıkıntılarımız olacak, yeri gelecek zorluklar çekeceğiz. Ama bunları hep birlikte aşacağız. Başbakanımız teşkilatlara güveniyor. Gençlik Kolları'ndan da büyük beklentileri var. Bu beklentilerini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışmalıyız." diyerek seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılacağını bildirdi.

Katılımlarından dolayı Göktepe'ye teşekkür eden Kavak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ersan İşgür, "Haftalık olarak yaptığımız toplantılarda, hedefimiz her toplantıya yeni üyeler diyerek, toplantılarımız düzenli olarak yapıyoruz. Sizlerin katılımıyla yaptığımız bu toplantımız gayet verimli geçti. Size ve İl Yönetim Kurulu üyelerinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Seçimlere hazırlıklarımız başladı. Kavak İlçe Teşkilatı olarak sürekli yenileniyoruz. Her geçen gün yeni arkadaşlarımız dahil oluyor. Farklı fikirler ve projeler ortaya çıkıyor." şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.