Piramit Haber

AK Parti Karşıyaka’dan sünnet şöleni

Yerel

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Bostanlı Altınbalık Restoran'da düzenlediği toplu sünnet şöleniyle 65 çocuğun ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin evsahipliği yaptığı...

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Bostanlı Altınbalık Restoran'da düzenlediği toplu sünnet şöleniyle 65 çocuğun ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin evsahipliği yaptığı organizasyonda İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem ve Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ın yanısıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları, teşkilat mensupları ve sünnet çocuklarının ailelerinden oluşan yaklaşık 600 kişi, erkekliğe ilk adımını atan çocukları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Halk oyunları Nakitbahis ve çocuklar için hazırlanan çeşitli animasyonların yer aldığı şölende, Armağan Uzun da sahne aldı. Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sürekli ise, “AK Parti Karşıyaka Teşkilatı olarak, çocuklarımızın her türlü ihtiyacında elimizden geldiğince yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da devam edecek. Çocuklarımızın ailelerine de bu organizasyonda bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Seçim ya da oy önemli değil, önemli olan gönüllerimizin bir olmasıdır.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.