Piramit Haber

Ağrı esnafını ziyaret etti!

Yerel

Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımlarıyla Ağrı’da gerçekleştirilen “Esnaf Bilgilendirme Toplantısı” sonrasında Ağrı esnafını ziyaret etti.


Bakan Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla, Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen Esnaf Bilgilendirme Toplantısı sonrasında gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde esnafla sohbet eden Genel Müdür Erkan, esnafın beklentilerini ve sorunlarını dinledi.

Ayrıca Ağrı Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) ile diğer oda başkanlarıyla istişare toplantısı yapan Erkan, Ağrı ile önümüzdeki süreçte uygulamaya geçmesi öngörülen projeler, şehrin mevcut ekonomik faaliyet parametreleri ve üretim potansiyeli hakkında bilgi aldı.

Yapılan istişare toplantısında esnafın bölgesel sorunları, terörün esnafa etkisi değerlendirilirken. Özellikle esnafın ucuz krediye ulaşması, aynı zamanda bölgesel olarak sektör analizleri projesi ile esnaf ve sanatkârın her sektör özelinde sorun ve ihtiyaçlarının tespitine yönelik atılan adımların ivme kazanması konusunda bilgi verdi. 

Necmettin Erkan esnafın sorunlarının çözüme kavuşması için bakanlık olarak birçok alanda yeni uygulamalara geçildiğini bu noktada ekonomik olarak Esnafın yerinin güçlendirilmesi için yeni girişimlerde de bulunulduğunu belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.