Piramit Haber

7 kursiyer SODES'le üniversiteli oldu

Yerel

Geçen yıl Sosyal Destek (SODES) Projesi kapsamında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından yürütülen 'Muş Gençliği Voleybol’u Sevdi' projesi kapsamında voleybol eğitimi alan 7 kursiyer beden eğitimi öğretmenliği...

Geçen yıl Sosyal Destek (SODES) Projesi kapsamında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından yürütülen 'Muş Gençliği Voleybol’u Sevdi' projesi kapsamında voleybol eğitimi alan 7 kursiyer beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Aynı projeye deprem sonrasında Van'dan dahil olan iki kursiyerde hayallerinin gerçekleştiği öğrenildi.

Proje ile ilgili açıklamada bulunan Proje Koordinatörü ve Dernek Başkanı Ferzende Emre, 2011-2012 sezonunda voleybol müsabakalarında SODES desteğiyle Yıldızlar İl Birinciliği, Gençler il Birinciliği, Yıldızlar Bölge Şampiyonluğu, Gençler Bölge Şampiyonluğu, Yıldızlar Türkiye Betkanyon Yarı Final müsabakaları ve Gençler Türkiye Yarı Final müsabakalarında ilimizi en güzel bir şekilde temsil eden kursiyerlerimiz geçen sezon olduğu gibi bu sezonda bizi utandırmadılar. Bizleri mutlu eden, voleybol eğitimi alan kursiyerlerin 7'sinin kendilerine çıkartılan 3. Lig ve Bölgesel Lig lisansları ile üniversiteye giriş yetenek sınavında 30 ve 60 puan alarak yerleşmeleri oldu. Bu aldığımız başarının mimarları Kalkınma Bakanlığı, Muş Valiliği ve SODES’tir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.