Piramit Haber

Yılana biber gazı!

Yaşam

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde özel bir firmada çalışan 2 işçi, kamyonetlerine büyük bir yılanın girdiğini görünce itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ile haşereyle mücadele ekiplerinin tüm çabasına rağmen yılan araçtan çıkmadı.

Şanlıurfa ile Şırnak arasındaki otoban yapımı için çalışan işçileri taşıyan Seyithan Karadaş yönetimindeki 06 BP 1220 plakalı kamyonetle arazide yol tespit çalışmaları yaptı. İşçiler Tepealtı Köyü yakınlarında öğleleyin mola verdi. Park ettikleri kamyonetin yanında kendilerine öğle yemeği yapan işçiler aracın lastik çamurluğu bölümünde büyük bir yılan görünce paniğe kapıldı. İşçiler bir değnekle yılanı öldürmeye çalıştı.

Ancak, yılan aracın içine girdi. İşçilerin aracın altına kağıt ve odun yakarak duman çıkarıp yılanı dışarı çıkartma çabası işe yaramayınca, akşam saatlerinde araçlarına binerek Mardin'in Nusaybin ilçesi İtfaiye Müdürlüğü önüne geldi. İşçilerin durumu anlatması üzerine öncelikle itfaiye ekipleri aracın altına girerek el fenerleriyle ve çeşitli yöntemlerle kontrol etmelerine rağmen yılanı görmedi.
Çevredekilerden birisinin yanındaki küçük biber gazı tüpünü vermesi üzerine itfaiye eri bunu sıktı. 'Biber gazlı müdahaleye' rağmen yılanın çıkmaması üzerine bu kez Belediyenin haşereyle mücadele ekibi çağrıldı. Gelen görevliler aracın altına ilaç püskürttü.

Ancak, yine yılan çıkmadı. Bunun üzerine yılanın araç hareket halindeyken düşmüş olabileceği düşünülerek aramadan vaz geçildi. Yılanın aracın içinde gizlendiğine inanan işçiler ise, kamyoneti bir dinlenme tesisin parkına çekerek yılanın kendiliğinden aracı terk etmesi için sabaha kadar beklemeyi tercih etti. Yılanın aracı terk edip etmediği öğrenilemedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.