Piramit Haber

Tokat'ta otobüs devrildi: 6 ölü, 12 yaralı

Yaşam

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yabancı plakalı bir otobüsün devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

İstanbul'dan İran'ın Tebriz kentine giden 35 B 71710 yabancı plakalı yolcu otobüsü, Reşadiye D-100 karayolu Karlıyayla köyü yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yolculardan 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Cesetler incelemenin ardından Reşadiye Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
İlk müdahaleleri 112 Acil servis ekiplerince yapılan ardından Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırılan 12 kişiden durumu ağır olan 4 yaralı Tokat'taki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Düğün dönüşü kaza


Mersin'in Silifke ilçesinde de yakınlarının düğününden dönenlerin bulunduğu otomobil ile karşı yönden gelen bir otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde bir yakınının düğününe gelen Mahmut Tahir Koçak'ın (38) kullandığı 42 PK 098 plakalı otomobil, dönüşte Silifke ilçesine bağlı Kargıcak köyü girişinde karşı yönden gelen Mustafa Çılgın yönetimindeki 07 YKP 07 plakalı otomobille çarpıştı. 
Sürücü Mahmut Tahir Koçak ile otomobilde bulunan Ahmet Koçak (12) ve Navruz Çetin (65) olay yerinde hayatını kaybetti. 

Aynı araçta bulunan Mehmet Furkan Koçak (7), Emet Koçak (33) ve Ertuğrul Koçak (3) ile diğer otomobildeki Mustafa Çılgın ve Arif Çılgın (23) yaralandı. 

Yaralılar ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.