Piramit Haber

Tecavüz Zanlısını Linçten Polis Kurtardı !

Yaşam

Adana'da iki çocuğa yaklaşık bir yıl boyunca tecavüz ettiği ileri sürülen fırın sahibini mahalle sakinleri darp edip, üzerine benzin dökerek yakmak istedi. Polisin kurtardığı zanlı mahkemece tutuklandı.

ADANA'da yanında çalışan 16 yaşındaki 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen fırıncı 47 yaşındaki Z.İ., mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Dövülerek bayıltılan ve üzerine benzin dökülerek yakılmaya çalışılan Z.İ., polis tarafından ölümden kurtarıldı.
Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde simit fırını çalıştıran Z.İ., iddiaya göre bir yıl önce yanında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Z.İ., çocukların olayı kimseye anlatmaması için de önce para verip, ardından da tehditle susmalarını sağladı. Çarşamba günü öğle saatlerinde fırını kapatan Z.İ., işyerinin banyosunda çocukları bir kez daha istismar etmek istedi. Dükkanın kapatılıp dışarı kimsenin çıkmaması üzerine şüphelenen mahalle sakinleri daha sonra çocuklar ile konuştu. Çocukların yaşadıklarını anlattığı mahalle sakinleri, fırını basıp Z.İ.'yi döverek bayılttı. Yerde baygın yatan Z.İ.'nin üzerine benzin döken öfkeli kalabalık, yakmak istedi.

TUTUKLANDI


İhbar üzerine sevk edilen polisler, Z.İ.'yi yakmaya çalışan öfkeli kalabalığın arasından güçlükle çıkarttı. Polis aracıyla hastaneye götürülen Z.İ., tedavisinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda 'iftiraya uğradım' diyerek suçlamayı kabul etmeyen Z.İ., polislerin kolları arasında sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi'ne girerken de, "İftiraya uğradım, ben bir şey yapmadım" dedi. Buna karşın Z.İ., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.