Piramit Haber

Saat 06.06'nın sırrı...

Yaşam

Elmaelma.com sitesinin yazarı İclal Aydın anlattı. İclal Aydın'ın her sabah kapısı aynı saatte açılıyor ve biri onu uyandırıyor. İclal Aydın'ın yaşadığı olayın ayrıntıları.

Elmaelma.com sitesinde yazarlığa başlayan ekranların sevilen yüzü İclal Aydın yaşadığı sır dolu bir olayı anlattı. İclal Aydın'ın her sabah aynı saatte kapısı açılmaya başlamış. Üstelik dakikası dakikasına... Sanki biri kulağına 'haydi kalk' demiş gibi bir anda gözleri açılıyormuş.

İclal Aydın herkesin ilgisini çeken yaşadığı deneyimi şöyle anlatıyor;

"Maçka’daki evdeydik. Bir gece aniden uykumdan uyandım. Sanki birisi omzumu dürtmüş ya da hemen kulağımın dibinde “hadi kalk” diye fısıldamış gibi açıldı gözüm. O sırada birinin beni uyandırdığına yemin edebilirdim. Başucumdaki saate baktım. Saat 06:06’ydı.

Birkaç gün üst üste aynı şey oldu. Dakikası dakikasına aynı saatte uyandım. Daha doğrusu uyandırıldım. Daha sonra iş daha da ilginç bir hal aldı. Gece sıkı sıkı kapadığım yatak odasının kapısı ki kendisini açmak hayli zordu, tık diye kendiliğinden açılmaya başladı. Önceleri yataktan fırlıyor kapıyı kim açtı diye koridora bakıyordum.

Belki kızımdır diye odasına gittiğimde mışıl mışıl uyduğunu görüyordum her seferinde. Şaşıracağınız bir şey daha eklemeliyim. Saatler bana yine aynı oyunu oynuyordu. Bu kez saat 05:05 ‘i gösteriyordu. Tam aynı saatte kapı kendiliğinden açılıyordu. Birkaç gün de böyle devam etti. İşin ilginç yanı bu olup bitenler beni korkutmuyordu. Sadece anlamaya çalışıyordum...

***
Nasıl oluyor da aynı saatlerde uyanıyordum?"
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.