Piramit Haber

Rus anneler “Umut''un peşinde

Yaşam

Gülsüm Ana ile Umut'un hikayesini anlatan televizyon programına katılan Rusya'dan 5 aile Umut'un kendi oğulları olduğunu iddia etti..


MOSKOVA 

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonrası Gülsüm Kabadayı'nın bakımını üstlendiği Umut, oğullarını kaybeden Rus ailelerinin umudu oldu.

Gülsüm Ana'nın fedakarlığı ve sevgisinin anlatıldığı ve duygulu anların yaşandığı programda katılımcılar sık sık Gülsüm Ana ve Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

Rusya'da büyük etki uyandıran Gülsüm Ana ve Umut'un hikayesini izleyen aileler, kayıp oğullarının Umut olduğunu savunmak için programa katıldı.

Umut'un kendi oğlu Georgi Rotaru olduğunu savunan Moldovyalı Yelena Rotaru program sırasında dizleri üzerine çökerek Gülsüm Ana'ya yaptığı fedakarlık ve insanlık için dua ve teşekkür etti.

Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Tomsk eyaletinden katılan Tatyana Kuklina ise Umut'un 2004 yılından bu yana kayıp olan oğlu Pavel Kuklin olduğunu iddia etti.
Moldovalı Lyudmila İliyeş Umut'un görüntülerini gözyaşları arasında izlediklerini, kızlarıyla birlikte Umut olduğunu iddia ettiği kayıp oğlu Georgi'nin dönmesini beklediklerini söyledi.

Krasnoyarsk eyaletinden katılan anne Galina Çikalova Umut'un oğlu Pavel, Soçi'den katılan Nina Solomenko ise oğlu Sergey olduğunu savunduğu programda sıkça Gülsüm annenin insan üstü fedakarlığından övgüyle bahsedildi.
Programa katılan ve Umut'un kendi oğulları olduğunu savunan ailelerden DNA testi için örnekler alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.