Piramit Haber

Onların sorumlusu kot giyen kadınlarmış...

Yaşam

Pakistanlı din alimi Rehman, 'Kadınların spor kıyafetler giymesi kitle kıyımının mobil silahı'dır dediği iddia edildi. Rehman'a göre deprem gibi felaketlerin sorumlusu kot giyen kadınlar...

Kadınların 'dar ve sportif' giysiler giymesi konusunda dikkat çeken açıklamalara şaşırtıcı bir örnek daha eklendi. Pakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman, kot giyen kadınlara savaş açtı.
KOT GİYEN KADINLARA SAVAŞ AÇILDI!
T24'ün El Arabiya'ya dayandırdığı haberine göre, Rehman'ın, kot pantolon giyen kadınları deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda suçlu ilan ettiği iddia edildi.

"KİTLE KIYIMININ MOBİL SİLAHI"
El Arabiya, İslamabad Otel’de düzenlediği basın toplantısında Pakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman'ın, kot pantolan konusundaki açıklamalarının yanı sıra “kadın iffetsizliğini” deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda da suçlu ilan ettiğini, kadınların spor kıyafetler giymesini ise “kitle kıyımının mobil silahı” diye nitelediğini yazdı. 

"KADINLAR UN ÇUVALI GİBİ ÖRTÜNÜRSE..."

Haberde son olarak, Rehman'ın, 'kadınların “un çuvalı” gibi örtünürse tüm bu felaketlerin önlenebileceği'ni söylediği yer aldı. 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.