Piramit Haber

ÖNEMLİ BİR AY TUTULMASI (2013)

Yaşam

SARSICI OLAYLARA DİKKAT!

25.04.2013 tarihinde gerçekleşen 100 yılın en uzun ay tutulması kimi nasıl etkileyecek? Bu tutulmaların etkilerini azaltmak için kişilerin yapabileceği bir şey var mı?

Meydana gelen Ay Tutulması, bugünden itibaren 6 ay boyunca etkilerini gösterebilir. Dolayısıyla, bugünlerde ortaya çıkacak olaylar ya da problemler yeni değil, geçmişten gelen veya halen gündemde olan olayların iyice ısınması ve acil müdahale gerektirecek şekle bürünmesiyle gündemde önemli yer almaya başlıyorlar...

Onarılacak yerleri onarmalı, sakinliği her anlamda korumalı ve güvenlik tedbiri almamızı gerektirecek yerler ya da durumlar varsa hiçbir şekilde ihmal etmemeliyiz..

Yenileyici ve dönüştürücü olabilecek bu tutulma, ülkemiz açısından bakıldığında da, dış koşulların veya ülkelerin etkisinde (bir ay içinde )meydana gelebilecek kuvvetli ya da sarsıcı olayları ya da aydınlanacak durumları ve ortaya çıkabilecek bilgileri akla getiriyor.

Bizi rahatsız eden konuları sonlandırabilir, huzursuz edici olaylar, kişiler ya da teklifler hakkında kararımızı verebilir veya gelişen olaylar neticesinde silkelenip kendimize gelebilir ve yepyeni bir yöne ilerleyebiliriz...işte bu ay tutulmasından hangi burç nasıl etkilendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.