Piramit Haber

Ölen abonenin faturalarını ödemiş

Yaşam

Zonguldak'ta hesap özetini inceleyen işçi, 3 yıldır tanımadığı bir kişinin elektrik faturasına yönelik otomatik ödeme talimatıyla kendisinden kesinti yapıldığını tespit etti

Zonguldak'ta hesap özetini inceleyen işçi, 3 yıldır tanımadığı bir kişinin elektrik faturasına yönelik otomatik ödeme talimatıyla kendisinden kesinti yapıldığını tespit etti.

...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, maaş hesap özetini inceleyen işçi, 3 yıldır tanımadığı bir kişinin elektrik faturasına yönelik otomatik ödeme talimatıyla kendisinden kesintiler yapıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları işçisi Yıldıray Meşe, maaş aldığı bankadan geriye dönük hesap özetini alarak incelediğinde hesabından bazı kesintiler yapıldığını fark etti.Banka yetkililerine durumu anlatan Meşe, otomatik ödeme talimatı vermesi dolayısıyla Mehmet Ş'ye ait elektrik faturaları için hesabından kesintiler gerçekleştirildiğini öğrendi.

Araştırmasında elektrik abonesinin 15 yıl önce vefat ettiğini öğrenmesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Meşe, 300 lira tutarındaki kesintinin kendisine geri ödenmesi için tüketici hakem heyetine müracaat etti, savcılığa da suç duyurusunda bulundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.