Piramit Haber

O paylaşım davalık oluyor!

Yaşam

En çok paylaşanlar arasına giren videonun genç kadının izni olmadan, intikam için paylaşıldığı öğrenildi.

Sosyal medyada ‘Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem’ olarak bilinen ve en çok paylaşınlar arasına giren videonun genç kadının izni olmadan, intikam için paylaşıldığı öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran, ‘Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem’ sözlerinin sahibi genç kadının Antalya’da yaşadığı açıklandı.
Antalya Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya’da yaşayan genç kadın, evlenip bir çocuk sahibi olduktan sonra eşinden ayrıldı.
Daha sonra başka biriyle ilişki yaşamaya başlayan genç kadın gördüğü baskılara karşın paylaşım rekorları kıran o görüntüleri cep telefonuyla çektikten sonra şahsa gönderdi.
VİDEO İÇİN TIKLA

Genç kadın bir süre sonra o kişiyle tamamen ilişkisini kesti. İddiaya göre, genç kadından intikam almak isteyen o erkek bu görüntüleri sanal ortamda paylaştı.
Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan o görüntüler genç kadınının hayatını kararttı. Bir çocuk annesi genç kadın, o kişi hakkında dava açmaya hazırlanıyor. 

Yorumlar (8)

ciwanê êlıhê 10 Yıl Önce

dava edipte ne kazanacaksin? Karsi tarafin ne bok oldugubu ogrenmeden iliskini vermicem vermicem asamasina getirirsen boyle bir rezilligide kabul etmen lazim...eyyy gunumuz laik modern kadiniiii kendinizi bukadar hafiften satmayin...

Sword of Life 10 Yıl Önce

hemm sen arabi̇standa falan yaşasana kardeş.laikliğide güzel çarpıtmışın.yaşama burda cidden.

batmanli 10 Yıl Önce

verecen kadar vermişsin zaten şimdi vermesen ne olur

Ali aydın 10 Yıl Önce

Kadını dğil de adamı suçlasanız kim ne yasamıssa yasamıss bunlar mahrem şeyler kimsenin özel hayatını kimsenin deşifre etmeye hakkı yok ama bizim toplulumuzda yine kadın suçlu

Sikici 10 Yıl Önce

He ya zaten vermissin verecegin kadar butun turkiye versen ne olcak

elifbko 10 Yıl Önce

yalan bence habere hiç inanmadım çocuk mu kuruyup gitcek çevir kazı yanmasın

kral 10 Yıl Önce

bu kadın bizim okulda hoca değilsede çok benziyor ama o olduğuna eminim seside aynı çocuğu olduğunu ve dul olduğunu biliyorum dersimize giriyoduk antalyaya sık gidip geliyo büyük ihtimal bizim hocadır çok rahat ve geniş bir hoca bişey diyeceğimde neyse anladınız :)

burak buyuk 10 Yıl Önce

Zaten rezil olmus busaaten sonra davayi kazansa ne fark eder

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.