Piramit Haber

O il için korkutan uyarı!

Yaşam

Hava durumu İstanbul başta olmak üzere yeni tahminleri meteoroloji açıkladı.

Dün İstanbul'da etkili olan sağanak yağış bugün de yer yer etkili olacak. Meteorolojinin sitesinde verilen bilgiye göre İstanbul'da bugün saat 12.00 ve 15.00 arasında şiddetli sağanak yağış görülecek. Yarından itibaren ise sıcaklıklar tekrar birkaç derece artmaya başlayacak. Haftasonu sıcaklıklar 30 dereceyi görecek.
İSTANBUL HAVA DURUMU DAHA FENASI GELİYOR!

İstanbul hava durumu yeni tahminler geldi. İstanbul'da hava durumu bugün, parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da sıcaklık bugün 22 derece ve aralıklar sağanak yağış etkili olacak.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Kahramanmaraş çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Bolu, Kastamonu, Karabük, Trabzon, Rize, Hopa çevreleri ile Ordu ve Giresun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIK HAFTASONUNDAN İTİBAREN ARTIYOR


Ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.