Piramit Haber

Ne tür destek gerekiyorsa vereceğiz

Yaşam

Bakan Şahin, Gaziantep'te kendisini taciz ettiği iddiasıyla tartıştığı kişiyi bıçaklayarak ölümüne neden olan kadının beraat etmesini değerlendirdi.

İSTANBUL

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Stratejik İletişim Merkezi tarafından düzenlenen İstanbul Forum'da, Gaziantep'te daha Betpas önce kendisini taciz ettiği iddiasıyla tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldüren Nafiye K'nın beraat etmesi olayına ilişkin soru üzerine şöyle konuştu:

''Hukuk devletinde mahkeme kararlarına hepimiz saygılıyız. Ancak süreç devam ediyor, Yargıtay aşaması var. Ben şu anda 'hanımefendi serbest bırakıldıysa, Bakanlık olarak nasıl bir desteğe ihtiyacı varsa, hemen destek olalım' şeklinde talimat verdim. O talimattan hemen sonra, bu toplantıya geçtim. Şu andan sonraki süreç, hem hukuki olarak devam edecek, hem arkadaşımızın bundan sonraki hayatıyla ilgili ne tür destek gerekiyorsa onu vereceğiz. Ailenin, Hatay ve Gaziantep'te bulunduğunu öğrendik. Şu anda arkadaşlarımız onlarla iletişime geçmiştir. Gerekli çalışma sürüyor. Sonuçlandığında sizlerle paylaşacağız.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.