Piramit Haber

Mekke'de hastane ziyaret etti

Yaşam

Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet Mekke Hastanesini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Aziziye bölgesindeki hastaneye gelen Bozdağ, Başhekim Selami Kılıç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra hastanede tedavi gören hacı adaylarını ziyaret eden Bozdağ ve Görmez, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bozdağ ve Görmez'i karşılarında gören hastalar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hastanede görevli doktor ve sağlık personelinin kendileriyle yakından ilgilendiklerini belirten hastalar, bu organizasyonu sağlayan yetkililere teşekkürlerini iletti.

Durumu kritik olan hastalar helikopterle Arafat'a çıkarılacak

Bozdağ, hastaların tedavilerinin büyük bir özenle gerçekleştirildiğini ifade ederek, ''Hastalarımızdan aldığımız bilgilere göre de gayet olumlu bir sağlık hizmeti verilmektedir. O yüzden ben hastalarımıza hizmet eden hekimlerimizi, diğer sağlık personeli ve görevlileri tebrik ediyorum. Burada tedavi gören bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Umarım hepsi sağlıklarına eskisi gibi kavuşurlar''
 dedi.
Tedavileri süren hacı adaylarının Arafat'a ve hac ibadetinin gerekleri için gitmesi gereken yerlere Diyanet İşleri Başkanlığının ambulanslarıyla götürülerek yardımcı olunacağını kaydeden Bozdağ, durumu kritik olan hastaların da helikopterle sevk edileceğini söyledi.

Kalbi ve solunumu duran 7 hacı adayı hayata döndü

Bu arada Diyanet Mekke Hastanesine çeşitli nedenlerle kalbi ve solunumu durmuş vaziyette getirilen 7 Türk hacı adayının ''yeniden canlandırma'' i
le hayata döndürüldüğü bildirildi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.