Piramit Haber

Lübnanlı kadınların mücevher hayranlığı

Yaşam

Arapça'ya ''Harimu's-Sultan'' (Sultan'ın Haremi) adıyla çevrilen ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisinde kullanılan ziynet eşyaları, Lübnanlı kadınların ilgi odağı oldu...

Güzellik uzmanı Sure Süleyman, ''Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan kadın oyuncuların taktığı takılar çok ilgimi çekti. Onları görüp de bakmamak mümkün değil. Müceher kadına özel bir görüntü veriyor ve onun güzelliğini artırıyor'' dedi.

Süleyman, güzellik uzmanı olması dolayısıyla kadınların kendi aralarındaki konuşmalarında, Türk dizisindeki kadın karakterlerin takılarına hayran kaldıklarına şahit olduğunu belirtti. Kendisinin de bu takılara hayran olduğunu söyleyen Lübnanlı güzellik uzmanı, eski modayı canlandırmak amacıyla haftada bir gün ufak çaplı Osmanlı takıları pazarı kurmaya başladığını dile getirdi.

Süleyman, satın aldığı tüm takıların eski gümüşten yapıldığını ve değerli taşlarla süslendiğini ifade ederek, bu takıları herkesin beğendiğin kaydetti.

Süleyman, eski takıların yeniden hayat bulmasına Muhteşem Yüzyıl dizisinin neden olduğunu ve kadın modasında birinci sıraya oturduğunu belirtti. 

Lübnanlı güzellik uzmanı, dizide oynayan oyuncuların fotoğraflarını satış yaptığı dükkanın duvarlarına asarak, müşterilere Muhteşem Yüzyıl dizisi ortamını sağlamak istediğini sözlerine ekledi.

Alışveriş yapmaya gelen müşterilerden Emira Husami de yeni takıların aksine itinayla ve özenle işlenen eski Osmanlı takılarına hayran olduğunu söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.