Piramit Haber

Kılıçdaroğlu'na şok!

Yaşam

Cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kalabalık arasından yumurtalı saldırı yapıldı. Atılan yumurtalar Kılıçdaroğlu ve üç korumasına isabet etti.

Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz" dedi.
Yuh sesleri altında alandan uzaklaştırılan Kılıçdaroğlu'na bir protestocu "HDP'yle beraber oy veren milletvekillerine ne diyorsunuz Sayın Kılıçdaroğlu" diye bağırdı.

MELİH GÖKÇEK'E TEPKİ

İsim vermeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i provokatörlükle suçlayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Buraya taşıyanların kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Bunun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehidimizdir. O şehitlere sahip çıkmak her vatanseverin görevidir. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten egelleyemeyecektir. Ankara Büyükşehir'den militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlık. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Kim olursa olsunlar. Onlar ülkelerini sevmiyor biz seviyor ülkemizi. Sonuna kadar ülkemizin şehitlerimizin haklarını savunacağız."

1 GÖZALTI


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'nde 2 şehidin cenaze törenindeki yumurtalı protestoyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Van’ın Gürpınar İlçesi'nde PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş 37 yaşındaki Özgür Kara ve Mardin’in Nusaybin ilçesi'nde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirmeleri sonucu şehit olan askerlerden Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım Ankara Kocatepe Camisinden son yolculuklarına uğurlandılar.

Cenaze namazına şehitlerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.