Piramit Haber

Kendi kendini darp etmiş!

Yaşam

İzmir Karşıyaka’da geçtiğimiz hafta gündeme gelen ‘darp iddiaları’ yeni bir boyut kazandı.

 Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Üyesi Murat İpek ve ailesinin otopark tartışması yüzünden, yan komşusu Ece Küçük’ün dükkanını basıp çalışanını darp ettiği iddialarına ilişkin İpek'in avukatı Murat Ergün yazılı bir açıklama yaptı. Medyaya yansıyan video görüntülerinin de yanıltmalar içerdiğini iddia eden Av. Ergün darp edildiğini iddia eden Ece Küçük'ün kendi kendine darbe vurduğu ve kendi boğazını sıktığını belirtti.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Murat İpek’in avukatı Murat Ergün, darp edildiğini iddia eden Ece Küçük’ün İpek’in kızı Merve Hanhan ile işyerlerinin bitişik olduğuna işaret etti. Küçük’ün Hanhan’a yönelik hakaretlerinin sık sık yaşandığını öne süren Av. Ergün, Küçük’ün işyerine giden İpek’in kendisine yönelik bir darpta bulunmadığını öne sürdü. Av. Ergün açıklamasının devamında ise “Olay anında işyerinde bulunan ve Ece Küçük’ün arkadaşı ve iş ortağı olan Necla Yavaş, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifadesinde olay günü taraflar dağıldıktan sonra, Ece Küçük’ün işyerinde kendi vücudunda iz bırakacak şekilde darbeler vurduğunu ve iz bırakması için kendi boğazını sıktığını beyan etmiştir”
dedi.
KÜÇÜK'E ŞANTAJ SUÇLAMASI
Ece Küçük’ün Murat İpek’e yönelik şantajda bulunduğunu öne süren Av. Ergün “Esasen, 2014 yılında gerçekleşen bu olayın bugün patlak vermesinin sebebi, geçen süre içinde Ece Küçük’ün bu işten para koparma çabasıdır. Şantaj ve tehditle para alınamayacağı anlaşılınca, olay basına yansıtılmıştır” dedi.
Av. Ergün açıklamasının devamında “Ece Küçük tarafından müvekkil Murat İpek’in kızına yönelik sözlü taciz ve hakaretler nedeniyle, kızının uğradığı saldırının üzüntüsüyle hareket eden Murat İpek hakkında basına yansıyan olayların gerçek yüzü budur. Maalesef, kamera kayıtlarına yansıyan ve bizim de kesinlikle tasvip etmediğimiz bir takım arbede görüntüleri, Ece Küçük’e karşı en ufak bir fiili saldırıda bulunmayan Murat İpek’in ‘CHP Meclis üyesi akrabalarıyla işyeri bastı, kadın dövdü’ haberleriyle kamuoyu önünde linç edilmesine sebep olmuştur. Anılan görüntüler bir takım karanlık bağlantılar kurularak şantaj ve tehdit malzemesi yapılmaya çalışılmış, müvekkilim Murat İpek’ten yüklü miktarda para kopartılmaya çalışılmış, bunda başarılı olunamayınca, Murat İpek’in toplum önünde küçük düşürülmesi hedeflenmiştir" dedi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.