Piramit Haber

Kavanozdan şık mumluk tasarımı!

Yaşam

Günümüzde çalışmayan ve bütün gününü evde geçiren kadınların fazlaca ilgilendikleri ve ilgilenirken de masraf yaptıkları konulardan birisi de ev dekorasyonudur. Ve ev dekorasyonu oldukça maliyetli bir iştir.

Her kadın evinin güzel görünmesini ister ve bunun için paralar harcayıp birçok değişik yöntem uygular. Üstelik çoğu kadın bir süre sonra aldıkları bu ürünlerden sıkılıp değiştirmek istemektedir. Bu yüzden bugün sizlere elinizdeki malzemelerle nasıl şık dekorasyon ürünleri yapacağınızı anlattık.

Yapmanız gereken şeyler oldukça basit ve bu sayede cam kavanozlarınızdan oldukça şık birer mutluk elde edebileceksiniz. Ayrıca ekstra bir ücret ödemeden sadece evinizde bulunan malzemelerle. Bu işlemi yaparken hem büyük bir keyif alacaksınız hem de dekorasyonunuz için güzel bir parça kazanmış olacaksınız.

Şimdi gelin hep birlikte cam kavanozlarınızda nasıl şık ve gösterişli mumluklar elde edebileceğimize ve neler kullanacağımıza bakalım.

Malzemeler

Boş kavanoz
Maket bıçağı
Kalem
Sprey boya
İp
Kâğıt bant

Hazırlanışı:

Öncelikle boş kavanozumuzun üzerine kağıt bandı istediğimiz büyüklükte yapıştırıyoruz.

Ardından kalemle bant üzerine istediğimiz şekli verdikten sonra kalan kısımlarını kavanozdan söküyoruz.

Verdiğimiz şeklin kavanozda kalan kısım olmasına dikkat edin.

Sonrasında şekil verdiğimiz bant kavanozumuzun üzerindeyken istediğimiz renkteki sprey boya ile kavanozumuzun tamamını boyuyoruz.

Kavanozumuz tamamen kuruduktan sonra başta şekil verdiğimiz bandı kavanozdan çıkarıyoruz. Böylelikle mum kavanozun içerisinde yandığında bizim verdiğimiz şekil aydınlık kısım kalacak ve hoş bir görüntü olacaktır.

Bandı çıkardıktan sonra kavanozumuzun içerisine erimiş haldeki sıcak mumu döküyoruz ve ipimizi ekliyoruz. İşte hepsi bu kadar.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.