Piramit Haber

İşte Daha Genç Görünmek İçin 8 İpucu..

Yaşam

Daha genç görünmek için neler yapılabilir? Daha genç görünmeyi sağlayan stiller neler? İşte Stilistlerden daha genç görünmenize yardımcı olacak 8 teknik...

Daha genç görünmek için neler yapılabilir? Daha genç görünmeyi sağlayan stiller neler? Daha genç bir görünüme sahip olmak için küçük ipuçlarını sizler için derledik.

1. DOLGUN ALT DUDAK

Üst dudakları dolgun göstermenin çekici olduğu inancı çoğu zaman var olsa da, aslında dolgun üst dudaklar yüze daha yaşlı bir görünüm katarlar. Dolgun alt dudaklarsa yüze genç havasını veren bir naiflik katar.

2. VURGULU KAŞ ÇİZGİSİ

Vurgulu kaşlar bakışlarınıza bir tazelik katacaktır. Bir çok ünlünün başvurduğu bu gizli tekniği artık siz de biliyorsunuz. Parlak bir göz farı ya da highlighter bu konuda ihtiyacınız olan tek şey.

3. YÜKSEK ELMACIK KEMİĞİ

Yüksek elmacık kemiklerine sahip kadınlar daha genç görünürler. Eğer elmacık kemikleriniz yüksek değilse akıllı makyaj tekniklerini kullanarak yüzünüze genç bir vurgu kazandırabilirsiniz.

4. KÜÇÜK KULAK MEMELERİ

Kulak memelerine takılan ağır aksesuarlar, kulak memesinin sarkmasına sebep olur bu da kötü bir görünüm oluşturur. Kulak memesi sarkması bir takim operasyonlarla giderilebilir. Bunun yanı sıra, her gün besleyici bakım kremi kullanarak ve ağır aksesuarlar takmayarak da sarkan kulak memelerine engel olabilirsiniz.

5. DOĞAL TEN RENGİ

Her ne kadar bronz ten, yüzdeki bazı kusurları maskelemeye yardımcı olsa da, bronz bir tendeki kırışıklıkların görünürlüğü daha fazladır. Öte yandan güneş ışınlarının yaşlandırmayı hızlandırdığı bilinen bir diğer gerçek. Bu yüzden güneşli günlerde dışarı çıktığınızda güneş kremlerinizi yanınızdan eksik etmemekte fayda var.

6. AZ BİRAZ DAĞINIKLIK

Mükemmel yapılmış bir saçta her detay görünecektir. Bu yüzden 'hafif dağınıklık' saçlarınızda genç bir esintiye yer verecek.

7. DOĞAL SAÇ RENGİ

Saçlarınızın mümkün olduğunca doğal bir renge sahip olmasını sağlayın. Çünkü doğal olmayan sarışınlık ve esmerlik kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterir. Bu yüzden saçlarınızı boyarken, saç renginize en yakın tonları seçmenizde fayda var.

8. HAFİF VAHŞİ GÖRÜNEN KAŞLAR


Vahşi görünüme sahip kaşlar yüzünüze daha canlı bir bakış katacaktır. Burada önemli olan aşırıya kaçmamak. 

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.