Piramit Haber

İdeal Partner Sayınız Kaç Olmalı ?

Yaşam

İnsan hayatı boyunca kaç kişiyle birlikte olmalı? Araştırmacılar bu soruya cevap verdi.

İngiltere'deki bir arkadaşlık sitesinde 1000'in üzerinde kişinin katıldığı ankette katılımcılara, yeni sevgililerinin geçmişte kaç farklı kişiyle cinsel birlikteliği olmuş olmasını tercih ettikleri soruldu.

Kadınların % 38'i, erkeklerin % 27'si ile en popüler cevap 8 ile 12 arasındaydı.

Bu grup içinde hem erkekler hem de kadınlar, 10'un ideal sayı olduğunu, bu sayının ne çok fazla ne de çok az olduğunu belirttiler.

Ankete göre 10'dan fazla cinsel partneri olmuş kişiler 'seçici olmayan kişiler' olarak görülüyorken 10'dan az kişiyle cinsel birliktelik yaşamış kişiler 'cinsel açıdan deneyimsiz' olarak görülüyorlar.

Aynı anket, erkeklerin 10'dan fazla skoru olan kadınlar konusunda daha çekimser olduklarını da ortaya koydu.

20 ve üzeri sayılar ise her iki cins tarafından itici olarak görülürken, kadınların sadece % 3'ü, erkeklerin ise %'4'ü tarafından tercih edildi.

Katılımcılara şimdiki partnerlerinin geçmişte kaç farklı kişiyle beraber olduğunu bilmek isterler mi sorusuna kadınların % 35'i erkeklerin ise %30'u 'evet isterdim' şeklinde cevap verdi.

Anketi yürüten sitenin sözcüsü Christian Grant: "Çıkma stilimiz eskiye göre değişim geçirdi. Bence çoğumuz artık daha hoşgörülü ve cinsel açıdan daha maceracı hale geldik. Eğer bu anketi 10 sene önce yapsaydık erkekler bu sayıdan çok daha az kişiyle birlikte olmuş kişileri tercih ederlerdi." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.