Piramit Haber

Gülcan anne için seferberlik

Yaşam

Antalya'da yaşayan talasemili iki çocuk annesi Gülcan Avşar'ın hikayesinin gündeme getirilmesinin ardından Antalya ve Bursa halkı, aile için seferber oldu.

Antalya'da talasemili kızlarını hayatta tutmaya çalışırken bir yandan da yoklukla mücadele eden Gülcan Avşar'ın yardım çağrısına Türkiye seyirci kalmadı. 
Anne Gülcan Avşar, Antalya Tüp Bebek Merkezi'ne gelerek işlemi gerçekleştirecek Opr. Dr. Kemal Özgür ile görüştü.

Opr. Dr. Kemal Özgür, Gülcan Avşar'ın durumunun çok iyi olduğunu, tüp bebek yöntemiyle yeni bir bebek sahibi olabilmesi için önünde bir engel görünmediğini kaydetti.

Bir ay içinde işlemlerin başlayacağını belirten Özgür, ''Sonrasında 15-20 gün tedavi uygulanacak. Bunun ardından 9-10 gün içinde de sonucu öğreneceğiz. İnşallah her şey yolunda gider''
dedi.
Bursa'da internet üzerinden yayın yapan bir radyo kanalında program sunan Gülşen Akarsu Özkan, ''Topladığımız paraları Bursa Valiliği bizden alacak ve Antalya Valiliği'ne ulaştıracak. Antalya Valiliği de parayı aileye verecek''
diye konuştu.

Antalya'da bir gecekonduda yaşayan Gülcan ve İrfan Avşar çiftinin dünyaya gelen 3 kızından ikisinin talasemi olduğu anlaşılmıştı. Çocuklarının sağlık sorunlarıyla ilgilenirken bir yandan da ekonomik güçlüklerle mücadele eden ailenin öyküsünü kamuoyuna duyurmuştu.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.