Piramit Haber

Göğüs implantı yatağa düşürdü

Yaşam

45 yaşındaki kadın, saç dökülmesi, halsizlik, göğüs ağrısı, vücutta döküntü ve depresyonla yatağa düştü. Cinsel isteğini, görme ve duyma yetisini kaybetmeye başladı.

Doktorlar menopoza girdiğini söyledi ama hastalığını internet araştırmasıyla buldu.
45 yaşındaki Dee Hicks, bir anda ortaya çıkan saç dökülmesi, halsizlik, göğüs ağrısı, vücutta döküntü ve depresyonla yatağa düştü. 6 ay boyunca yatağa bağımlı yaşayan ve intiharı düşünen 5 çocuk annesi kadın hastaneye gittiğinde doktoru, menopoz döneminde bunların normal olduğunu söyledi.

Daily Mail'in haberine göre Dee, sağlık problemlerinin sebebini internette yaptığı araştırmayla kendi başına buldu. Dee'nin iddiasına göre her şey göğüs implantlarından sonra başladı. 6 bin 500 dolar (24 bin 622 lira) ödeyerek göğüslerini yaptırdıktan 24 saat sonra hayatı altüst oldu.

Yaşadığı semptomların küf zehirlenmesine işaret ettiğini söyleyen kadın yaşadıklarını anlattı:

"Bedenime göre göğüslerim çok küçük olduğu için 2001 yılında implant yaptırdım. O günden sonra vücudumda döküntüler başladı. Sağlığım her gün daha kötüye gitti. Geçtiğimiz yıl iyice dibe vurdum. Çift görmeye başlayınca doktora gittim. Testler sonucunda vücudumda iltihap olduğu anlaşıldı ancak tam sebebini saptayamadılar.

"Testlere binlerce dolar harcamama rağmen bir türlü teşhis konulmadı. Ne kadar doktora gittiysem hepsi her şeyin benim kafamda olduğunu, iyi olduğumu söylediler. Bazıları da menopoza bağladı."

Sol göğsü sürekli ağrıyan kadının lenf nodülleri şişti. Nefes almakta ve duymakta güçlük geçiyordu. Cinsel ilişkiye girmek istemiyordu. Eşiyle arası bozuldu.

nternet araştırmaları sonucunda hastalığını tespit eden kadın implantlarını çıkarttıktan sonra sağlığına kavuştuğunu iddia etti. "İmplantlardan kurtulduktan hemen sonra görme ve duyma yeteneğim düzeldi. Cildim iyileşmeye başladı. Cinsel dürtüm yerine gelince eşimle aram düzeldi." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.