Piramit Haber

Filmden etkilendi bu hale geldi!

Yaşam

Hayır bu kahve veya başka bir şey değil. Amerikalı kadın bir ilke imza attı ve 3. göğsünü yaptırdı.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Jasmine Tridevil adlı bir kadın ameliyat oldu ve üçüncü bir göğüs taktırdı.Televizyon yıldızı olmak istediğini söyleyen 21 yaşındaki Tridevil, “Total Recall” (Gerçeğe Çağrı) filmindeki 3 göğüslü kadından etkilendi.

Kimi burun estetiği, saç ekimi veya yağını aldırmak için plastik cerraha başvuruyor. Çok sayıda ünlünün estetik ameliyat yaptırdığı biliniyor. Bir çok ünlümüz böylece şöhreti yakaladı ama ABD’nin Florida eyaletinde Tampa’dan gelen Jasmine Tridevil adlı kadın, ünlü olmak için 3’üncü bir göğüs yaptırdı.

FİLMDEN ETKİLENDİ Televizyon yıldızı olmak isteyen Tridevil, “Total Recall” (Gerçeğe Çağrı) filmindeki sahneden etkilenerek kendine estetik yaptırdı.

Ameliyat için bir çok cerrah ile görüşen Tridevil, bu konuya olumlu cevap veren birini bulamadı. En sonunda muradına ulaşan genç kadın, üçüncü göğüs ameliyatını yaptırdı. Normal göğüs ameliyatı için büyütme implantları kullanırken Jasmin Tridevil’de tamamen yeni bir meme yapıldı.

AMELİYAT PARASINI ŞÖHRETİYLE ÇIKARACAK
Operasyon için 20 bin dolar harcayan kadın, memesinin şöhreti ile paranın onlarca katını kazanmayı hedefliyor.

Tridevil MTV ile anlaşıp, bu görüntülerin bir şovda kullanılmasını hedefliyor. Ameliyatın parasını henüz ödemeyen Tridevil, eğer böyle bir anlaşma sağlanırsa, elde edeceği gelir ile doktorunun parasını ödemeyi planlıyor.

Yorumlar (1)

Gamze Şenal 7 Yıl Önce

Para uğruna mı tüm bunlar? Yoksa aşağılık ebeveynler tarafından yetiştirilen zavallı birisi misin?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.