Piramit Haber

Evim Şahane'ye başvuru ve katılma şartları

Yaşam

Selim Yuhay'ın aynı evim şahane formatında Tv8'de yaptığı yeni program olan 'Güle Güle Oturun'a başvuru formunu aşağıda bulabilirsiniz. Evim Şahane'ye nasıl katılırım?, Evim Şahane katılma şartları nelerdir?, Evim Şahane Programı hangi kanalda yayınlanıyor?, Evim Şahane'ye müracaat formunu nereden bulurum?, Evim Şahane programının ücretli mi, yoksa ücretsiz mi?, Evim Şahane Programı hangi saatlerde, kaçta yayınlanıyor? Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay kimdir? ve Evim Şahane Öncesi ve Sonrası..İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevapları Piramithaber.com'da..

SELİM YUHAY'IN AYNI EVİM ŞAHANE FORMATINDA TV8'DE YAPTIĞI YENİ PROGRAMI OLAN "GÜLE GÜLE OTURUN"A BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!
*
Evim Şahane'ye nasıl katılırım?
*Evim Şahane katılma şartları nelerdir?
*Evim Şahane Programı hangi kanalda yayınlanıyor?
*Evim Şahane'ye müracaat formunu nereden bulurum?
*Evim Şahane programının ücretli mi, yoksa ücretsiz mi?
*Evim Şahane Programı hangi saatlerde, kaçta yayınlanıyor? *Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay kimdir? *Evim Şahane Öncesi ve Sonrası..
Evinizde değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz ama gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olmadığınızdan dolayı korkularınız ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bildiğiniz gibi kolay bir dal olmayan ev dekorasyonunun önemi küçümsenemez.
Günümüzün büyük bir bölümünü evimizde ve evimizin odalarında geçirdiğini düşündüğümüzde, hakim olan tarzın ve dekorasyonun bizle ve evimizle olan uygunluğunun önemini anlamak daha kolaydır.
Ayrıca evimiz, gelen misafirlerimize bizi yansıttığından dolayı da dekorasyonunun ayrı bir önemi söz konusudur. Bu nedenle hayata geçireceğimiz dekorasyon düzeninin üzerinde daha fazla durmalıyız. Kötü ve alakasız bir sonuç ile karşılaşmak tabii ki kimse istemez.
Evinizi emin ellere teslim etmek ister misiniz?
Eğer biraz da şansınız varsa Evim Şahane başvuru formunu doldurarak, değişmesini istediğiniz odanın baştan aşağıya mükemmel bir görünüme büründüğüne şahit olabilirsiniz.
SELİM YUHAY'IN AYNI EVİM ŞAHANE FORMATINDA TV8'DE YAPTIĞI YENİ PROGRAMI OLAN "GÜLE GÜLE OTURUN"A BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!
Evim Şahane Programı, Kanal D ekranlarında hafta içi hergün yayınlanmaktadır.
Dekorasyon formatı ile yayın hayatına geçen Evim Şahane Programı, saat 14.15'te ekranlara gelmekte ve sizler tarafından ilgi ile takip edilmektedir.
Mimar Selim Yuhay ve ekibi tarafından en ince ayrıntıları dahi atlanmayarak, 3 gün içerisinde tamamlanan odanız ile aradığınız görselliğe ve kullanışlılığa kavuşabilirsiniz.
Kanal D, Evim Şahane programının resmi web sitesine göz attığımızda herhangi bir şartın olmadığını size gönül rahatlığı ile belirtmek isterim. Yalnız Evim Şahane programının alt yapısı şuan için İstanbul dışında başka şehirlere gitmek için müsait değil. Bu konu üzerinde de çalışmalarını sürdürmektedirler.
Şimdi, tek yapmanız gereken Kanal D Evim Şahane başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak.
Form üzerinde sizlere ne sorulmakta?
Kişisel bilgilerinizin yanı sıra, eviniz ile ilgili de sorular formun içerisinde yer almaktadır. İletişim bilgileriniz ve kullanıcı bilgileriniz ile evinizin dış ve iç görünümünden görüntü istenilmektedir.
Evim Şahane programının ücretli mi yoksa ücretsiz mi?
Merak edilen bir diğer soru ise Evim Şahane programının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğu... Eğer internet üzerinden araştırma yapıyorsanız, birçok web site sahibinin ne kadar bilinçsiz ve başıboş olarak doldurduğu sayfalara şahit olmuşsunuzdur. Birçok sitede Evim Şahane'nin ücretli olduğu iddaa edilmiş. Biz, yetkiliye ulaşarak sizler için bu soruyu ilettik. Gönül rahatlığı ile Evim Şahane başvuru formunu doldurabilirsiniz. Çünkü hem başvuru hem de yapılan yeniliklerde ortaya çıkan masraflar için sizden hiçbir şekilde ödeme talep edilmemekte.
Anlıyacağınız yenilenen oda Kanal D Evim Şahane tarafından sizlere armağan edilmektedir. Ne duruyorsunuz, şansınızı denemek için kolları sıvayın! Şimdi, Evim Şahane başvuru formunu duldurun. SELİM YUHAY'IN AYNI EVİM ŞAHANE FORMATINDA TV8'DE YAPTIĞI YENİ PROGRAMI OLAN "GÜLE GÜLE OTURUN"A BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!
***
YARIŞMA BAŞVURULARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!
Kanal D' de yayınlanan programlara başvurularınız sonrasında, ilgili ekipler tarafından sms ya da telefon araması yolu ile sizlerle bağlantı kurulur ve bu görüşmelerde sizden HİÇBİR ŞEKİLDE PARA TALEBİ YAPILMAZ. Bu şekilde yapılan aramalara kesinlikle itibar etmeyiniz.
Hiçbir kaydına ulaşılamayan bir şirket ve/ veya kişiler tarafından, şirketimizin adı kullanılarak veya herhangi bir şirket adı zikredilmeden; kişilerin irtibat numaraları aranmak suretiyle kendilerine bir kargo gönderileceği, gelen kargo karşılığında para ödenmesi halinde düzenlenecek olan bir yarışmaya katılma hakkı kazanılacağı vaat edilmekte olduğu öğrenilmiştir.
Türk Ceza Kanunu kapsamında suç sayılan bu durumun Kanal D ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Kanal D’de yayınlanmakta olan ve/veya yayınlanacak olan hiçbir yarışma programında, hiçbir başka içerikli programda bu tür bir yöntem kullanılmamaktadır.
 
Kanal D hiçbir zaman ve hiçbir şekilde yarışma başvuruları için ödeme talep etmemektedir. Tarafınıza gelen/ gelebilecek olan bu tür teklif, ödeme taleplerine itibar etmemenizi rica ederiz.
 
Kanal D, resmi başvuru kanalları aracılığıyla yapılan yarışmacı başvurularını hiçbir sebeple üçüncü kişilerle paylaşmamaktadır.
***
SELİM YUHAY BİYOGRAFİSİ, SELİM YUHAY KİMDİR?
Selim Yuhay hayatı, kimdir, kaç yaşında, Selim Yuhay nereli, vikipedi ve Selim Yuhay biyografi bilgileri ünlü iç mimarın Evim Şahane adlı programın sunuculuğunu yapıyor olmasından dolayı sizlere bilgi verebilmek adına hazırlanmıştır.
Selim Yuhay doğum tarihi 1972’dir. İstanbul ilinde dünyaya gelen Selim Bey bu ilde yaşam sürmeye devam ediyor. Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık fakültesi mezunu olan Selim Bey mezun olduktan kısa süre sonra kendi mimarlık şirketini kurmuştur. Kendi şirketinde faaliyet gösteren Selim Yuhay ayrıca Evim Şahane adlı, son zamanların en çok izlenen dekorasyon programını sunmaktadır. Kendisine has dekorasyon tasarımları olan Selim Yuhay Beye meslek hayatında başarılar dileriz.
EVİM ŞAHANE TARAFINDAN YENİLENEN EVLERİN ÖNCESİ VE SONRASI








SELİM YUHAY'IN AYNI EVİM ŞAHANE FORMATINDA TV8'DE YAPTIĞI YENİ PROGRAMI OLAN "GÜLE GÜLE OTURUN"A BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorumlar (273)

gül 7 Yıl Önce

Selimbey porogramınız bir harika ne olur bizede yardım edin hiç durumumuz yok çocuklarımın ve eşimle benimde odamızvar ama boya yok eşya yok sizden yardım istiyorum neolur Allah baba yardımcınız olsun saygılarımla

Hacer Karasakalselim 9 Yıl Önce

Selim bey dokunduğu yeri adeta bir sihirli değnek şeymiş gibi şahane yapiyo inşallah bugün benim mutfagimada odeynegini dokundurur

şenay 9 Yıl Önce

selim bey biz başvurmak istiyoruz ama yapamadık

Hatice Ç. 6 Ay Önce

Öncelikle merhaba selim bey 2 cocuk annesiyim Afyonkarahisar da yaşıyoruz burası çok soğuk bı memleket yalıtım yada dekorasyon yaptıracak hiç bütçemiz yok eviniz doğalgaz ev ısınmıyor kapılar penceler su alıyor sizden Allah rızası için yardım bekliyoruz sizden başkasında güvenmem sizin yardımınıza ihtiyacım var Hatice Ç.

nazlıcan demiro 9 Yıl Önce

çok maduruz evimiz iyi değil

nevin tekel 9 Yıl Önce

Selim abi ben amasya da yaşıyorum adım nevin çocuklarım kız biri dokuz biri altı benim iki yavrum ve biallah tan başka kimsem yok hayatım boyun ca acı çektim mücadele ettim hiçbir şeyim yok evim kira salık güvencem yeşil kartı gelirim sosyal politikalar ayle bakanlık dan nakti yardım olarak birmilyar çocuk bakım parası alıyom başkada hiçbir gelirim yok hayatım boyunca tek hayalim bir evim olup iki kızımla yaşamak selim abi eyer bunu okuyup beni bulursan sana herşeyi detaylı birşekil anlat cam senin nekadar merhametli ve başarılı bir insa oldunu biliyorum lütfen beni iki kızım için bul güzel yürekli abim hepdua ediyom hayatın boyunca allahsana başarılar versin allah karşılık larını versin kızlarım şirin ve nnazlıgülüm sana selamı var bizi bul yüzümüzü güldür abim bir anne olarak tüm umudum sensin bizi kanal dedeki purog ramın evim şahane ile sesimizi heryere duyrup hayal lerimizi gerçekleş tircek tek insan sensin abim ne olur bizi bul telefon numaram 0541 214 0357

adalet kurt 9 Yıl Önce

Selim bey ben hatayda yasiyorum adim adalet 1 bucuk yasinda bir kiz cocugu annesiyim bavsuru formunu doldurdum ama oldumu olmadimi bilmiyorum mutfagim fazla iyi değil inş birgün benim evimede gelirsin dizi sürekli izliyoruz çok begeniyoruz allah size kolaylik versin isinizde sizi çok seviyoruz

gulpasa kuzey 9 Yıl Önce

Evimi yapmanizi cok istiyorum erxurum

suzan aydin 9 Yıl Önce

Yayın Saati için teşekkür ederim seve seve izliyorum sizi bitirip esra erol a geçtim sizi kutluyorum

cemal avci 9 Yıl Önce

Evim şahaneye cok tesekurler o yetim lerin evini yapin ne olur keriman avcinin evi ben onlari komsusu

Aysel peker 9 Yıl Önce

Selim bey programınızı büyük bir zevkle izleyenlere bi de benim size benim adima kuzenim baş vurmuştu uzum zamandır bekledim bize de sans gülme yener Denim ben 3 çocuk aannes7y7m büyük olan üniversite son küçük olan 2 ci sınıfa gidiliyor oğlum mun doğum esnasında doktorların dikkatsizlik sonucu sağ kolun da doğum feci oldu diğer adı da bırakıyor please da deniyor bu yüzden 2 kere ameliyat oldu bunun yanında da yapılan iğneler ne derler çabası mi 8 yıldır Çapan gelemiyorum sürekli tedavi rehabilitasyon merkez fizik tedavi ben onun şansına yeniden kbaşvurudabulunmak iistedim kısmet bu yaz sunnet yaptırılan ssıra ancak gelebilir di ameliyatlarda lütfen selim bey sizden çok rica ediyorum bizde yardimci olursaniz çok memnunoluruz bende mutfağını yaptırmak istiyorum oğlumun tedavi süreci uzun olan bi süreç çocuklarının hepsini okumaya çalışıyoruz 23 mayısta oğlumun sun Mevlutunu yapıcaz kısmet lütfen bizde yardimci olurmusunuz çokistiyorum selim bey ooğlumun şansına yok sa hiç böyle

Aysel peker 9 Yıl Önce

Selim bey yazmaya devam ediyor dum ki aksilik oldu benim hikayede bu selim bey lütfen benim de mutfağını yenilemesi rica ediyorum oğlumun şansına lutfen 05362462825 semt k, cekmece

gülseren çöp 9 Yıl Önce

süpersiniz bende annem babam için yardım istiyorum lütfen

haci bayram kahraman 9 Yıl Önce

Selim bey ben elazigda oturuyorum bana evim sahaneden bir mesaj geldi evinizi yenileriz diyor sizin ekibiniz elaziga geliyormu.

fatma çira 9 Yıl Önce

Lütfen bizim evimizide güzeeleştirin

sevgi kaya 9 Yıl Önce

gelecek kargoda ücret talep ediliyor dolandırıcılıkmı var gerçekmi acaba nasıl ögrenicez

havvanur celik 9 Yıl Önce

Selim bey bize mesaj geldi 5 gun icinde bizebi kargodan bisiy gelicekmis 100 lira yatirmamiz gerekiyomus sizgeldiginizde bize odeyecekmissiniz acaba dogrumu yoksa bi dolandiricila karsi karsiyamiyiz bilmek istiyorum acil cevap

aycaen. 9 Yıl Önce

size hangı nuamaradan geldi havvanur hanım banada az önce geldı dolandırıcılar olabilir diyolar anlıyamadım

ben ahmet Dağlı izmir Bergama... 9 Yıl Önce

Ben ahmet Dağlı izmir Bergama Kınık yayla köyü den

elvan 9 Yıl Önce

Ben yini evledim selim bey evimde hiç birşey yok mutfakta dolabim bile yok oturma Odam bile yok nutfen gidip evime bir elatin

Salise kolhan izmir 9 Yıl Önce

Süpersiniz bende annem babam için yardım istiyorm lütfen

Seda aydın 9 Yıl Önce

Merhaba selim bey evlenicegen fakat ev eşyası dekorasyon hakkında sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ve sizi boş evime davet ediyorm rica ediyorum lütfen yardımcı olun Teşekkürler. .

şeyma ugurlu akbaş 9 Yıl Önce

selim bey anemd bnyoyu yenilemek istio bi alo diyin sewinsn ya

Fatih güven 9 Yıl Önce

Selim bey sizleri teprik ediyorum bende dekorasyon konusunda sizden yardim bekliyorum masraflari kendim karsilarim oc mimarlik destegi talep ediyorum tşk

Fatih güven 9 Yıl Önce

0536 6567139

elif doğan 9 Yıl Önce

selim bey biz yenı ev aldık ve 11 sendır aynı koltuklar aynı seyler eskı adece yenı bır sey alabıldık oturma odamıza oda yemek masası noulur nası basvura bılırız bır cevap verın bıze lutfen

ufuk gürleyen 9 Yıl Önce

Selim abi ben ufuk gürleyen 10yasımdayım seni sürekli izliyoruz ve çok seviyorum inşAllah bana dönersin diye dua ediyorum annem babam çok mücadele ettiler benim rahatrım için mücadele ediyorlar ama kendileri için hiçbişey yapmıyorlar maddi durumları el vermiyor 17 Kasım annelerin eevlilik yıldönümü bana ulaşılasılsanız yaşadımız yeri görür nasıl mücadele ettimizi görür sünüz tel 0534 663 50 85 lütfen beni arayın adresimiz habibler mahallesi 2690 bölü 1 sokak no 12 sizi seviyorum

Dilek durmuş 9 Yıl Önce

Selim bey rica ediyorum ne olursunuz beni geri atmayin cocuk odası yaptırmak istiyoruz

ibrahim demir 9 Yıl Önce

istanbul esenler. ihtıyacımız var.. 0534 587. 2459

AlyaDua 9 Yıl Önce

Selim bey bizim maddi durumumuz el vermediği için zor bir hayatın içerisindeyiz istediğimiz gibi bir evimiz olamadı şuan eşimle eski bir evde oturuyoruz dede evinde oldukça eski Kocanlan bir mutfağım olsun çok istiyorum mümkünse eğer çok mutlu olurum cennetin kapısını açarsınız bana inanın olmasada canınız sağolsun bunca kişi arasından imkansız sanıyorum saygılar sevgiler

Elif Yalçın 9 Yıl Önce

Merhaba Selim bey insanların rüyalarını gerçeğe ceviryorsunuz şehir dışına cıkabilseniz ne güzel olurdu bizleri de masal gibi evimizin odalarını şahane dkerazyonlar süslersiniz inşAllah bir gün benim rüyamda gerçek olur

Burak 9 Yıl Önce

Selim abi biz seni sürekli izliyoruz. Mutfağımızı ve benim odamı yenilimek için bana inşAllah geri dönersiniz. Evimiz Ankara da. TEL; (0545 304 39 08)

Semra 9 Yıl Önce

Selim abi oğlumu evlendireceğim fakat evimizde baya bi eksikvar görüşlerininizi almak isterim sizi evime davet ediyorum rica ediyorum lütfen bana geri dönün bartına hiç gelmediniz bekliyorum efendim saygılarımla efendim 0538 814 98 28

selingöksu 9 Yıl Önce

Selin amca lütfen ara benim odamı yapar

Hülya camgözlü 9 Yıl Önce

Ben inanmıyorum bedava evi yaptiklarina adamlarin formlarını bile bulamadim geç onları milletin gözünü boyasinlar

Hülya camgözlü 9 Yıl Önce

Ben inanmıyorum bedava evi yaptiklarina adamlarin formlarını bile bulamadim geç onları milletin gözünü boyasinlar salonu yada mutfak yenilenecek evi yeni aldım ama mutfak dökülüyor denizliden aradım ama iletişim kuramadim neyse zaten inanmıyorum onlar istanbul yada yakınları yeniliyor iyi günler fazla ümidim yok

sibel tamyüksel 9 Yıl Önce

selim bey salonumuzun size ihtiyacı var ankara 05335450659

elif deniz 9 Yıl Önce

Selim bey yaklaşik eşimden34 yil ayrim birde kizim var durumunda iyi deyil evimim cok kötu tamire ihtyaci var bana yardim edin cok tşkkür edim sizlere

özlem 9 Yıl Önce

slm selim bey yardımınıza cok ihtiyacımız var lütfen yardım edin

Nazlı yilmaz 9 Yıl Önce

Asgari ücretle çalışıyorum zor şartlar içinde ev aldım ama mutfağın çok kötü yaptıracak durumum yok size ulasamiyorum kurtkoyde pendikteyim yardım edin

Cuneyt aydın 9 Yıl Önce

Selım bey cok guzel modelerınız var hayranlıkla ızlıyorduk evlıyım ve aylemle yasıyorum sızden rıcam evımızın salonunu yenıletmek ıstıyorum ıstanbul bahcelıevler 05324377599

zübeyde 9 Yıl Önce

selim bey neden başvuruda bulunulmuyor acaba

ELiF BEKTAŞ 9 Yıl Önce

Merhaba selim bey elinize sağlık çok güzel işler başarıyorsunuz. Bizim evimizin size ihtiyacı var kayın valdemden yeni eyrıldık ve evimiz iki odalı iki beş yıldır güzel bir evin hayalini kuruyorum bize gelirseniz sevinirim sağolun başarılar dileriz.

evin 9 Yıl Önce

Selim bey diyarbakirada bekliyoruz

Ezgi 9 Yıl Önce

Teyzemin telefonu yok ben kendimden gönderiyorum mutfağını yaptırmak istiyor

Nergiz ciftci 9 Yıl Önce

Selim bey ben abimin mutfağını yapmanızı istiyorum yengem açık. Kalp ameliyatı oldu doktor hatasından dolayı iş yapamaz hale geldi tek isteği düzenli bi mutfak bulaşık makinesi maddi durumu çok yok yaptırmaz sizi seyrediyo burayada gelseler diye dua ediyo Ankara haymanaya bağlı turkserefli koyu hayalini gerceklestirirmisiniz

ozlem 9 Yıl Önce

Annemin salonunu yenilemek guzelleştirmek istiyorum ama size ulaşamiyorum.anneme guzel bir supriz olur diye duşunuyorummm

Hatıce 9 Yıl Önce

Selim bey sızı cok sevıyorum sadece sızınle konusmak ıstıyorum yeterlı benım ıcın Allaha emanet olun

Funda 9 Yıl Önce

Merhaba selim bey sizi yakindan takip ediyorum. Annem icin katilmak istiyodum ama bi türlü başvuru yapamadim annemle babam ayri ve durumu baya kötu ayni zamanda 1 ay icinde 6 defa ameliyat oldu sizden sadece ona yardimci olacak bi rahat odaainin olmasini istiyorum .simdiden cok tesekkurederim.

hulya 9 Yıl Önce

Selim bey size ulasamiyorum bn 2015,09,10 dugunum var evimizi yeni aldik ama durumuz olmadigi icin salo numuz döşeyemedik sizden salonumu yeniden yapmanizı istiyorum basvuru yapamiyorum bn ankara keçiögrende baglumda oturuyom salonum boş duruyor nişanlim inşatda calisdi icin evimizi alabildik lutfen salonumu yeniden yapabilirmisiniz

meryem karayemis 9 Yıl Önce

Slm selim bey zonguldak caycuma ak yamac koyunden yaziyorum evimin odalarini mutfagini yapmak istiyorum cok duzensiz ve rutubetli duzgun bi esyam yok 2 yil evliyim ama evimde biturlu oturamadim bu sikintilardan dolayi hep ailemle yasadim ama sizden biyardim istiyorum lutfen banasa gelin ve beni bi sikintilardan kurtarin artik esimle bi evde yasamak istiyirum lutfen benide mutlu edin

Fatma. kastamonudan. tl 05362051097. 9 Yıl Önce

ONCELIKLE selamün.aleyküm.selım bey.benım annemıde kayp etdım bu.severde babaçımı sızlerdn.evım.icin.yardım.bekliyorm bır nepze olsa.mutlu.olurm oğlum askerde bn.caresız tesekkürler Allaha.emanet.olun

Yelda 9 Yıl Önce

İyi akşamlar. Bugün bir sms geldi 08506600198 nolu bir numaradan evim şahane izmir Bölgesinden sizseçildiniz.Noter onaylı bir evrak gelecek ve 200 TL yatırırsanız selim bey ve ekibi gelip evinize yenileyecekler dediler gerçekten doğrumu bilemiyorum nibu konuda bilgi verebilirmisiniz.Saygılarımla.

Emre Karakas 9 Yıl Önce

Merhaba selim bey programa basvuru formunu bulamadim benim mutfagimi degistirmenizi istiyorum Duzcede çilimli ilçesinde oturuyorum bu annemin hayali tum yaptiginiz programlari iZledik cok guzel yapiyorsunuz selim bey sizden annemin hayalini gerceklesmesini istiyorum

serkan 9 Yıl Önce

ben bilgi alamk için iletişim yollarını söylermisiniz bir türlü ulaşamıyorum konnu ben katıldım yarışmanıza hatta posteyle formlar geldi ve karşılıgında cüzi bir miktar ödedik ama sonunda telefonların hiçbirine ulaşılmıyor ve bir bilgide alamıyoruz sadece bilgi almak içn ama sanırım sıkıntı var sizde bize bir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.tel numaram 05422896016

ayşegül polat 9 Yıl Önce

selim bey başvuru yapmak istiyorum fakat 404 error şeklinde açılıyor sayfa o yüzden size ulaşamıyorum fakat tasarımlarınız hayal ötesi lütfen bizlerede ulaşırmısınız.

UMUT 9 Yıl Önce

EVİMİ YAPMANIZI ÇOK İSTİYORUM LÜTFEN ERZURUM

emel zafer 9 Yıl Önce

08503405241 bu numara arradi evim sahaneden aradiklarini ve 200 tl yatirmamazi isdediler gercekmi yalanmi anlayamadim

UĞUR KAYA 9 Yıl Önce

Selamaleyküm degerli evim şahane ve kanal d yetkilileri benim size sorman gereken şey bana bugün 24 ekim 2015 itibariyle 0850 511 14 78 numaralı telden bi msj geldi yeni sezon çekimlerimiz için sizinde evinizi yenilemeye hak kazandınız diye bu noya döndügüm zaman ban bi kaç soru sordular eviniz kendinizemi ait ne kadar suredir o evde oturuyorsunuz eviniz kaç mt kare diye hepsini yanıtladım daha sonra biz sıze ptt ye bir form gönderecegız 200 tl karşılıgında formu doldurup bize göndereceksinız böyle bi şey varmı sizle alakalımi lütfen sorumu yanıtlarmisiniz ayrıca ben daha önceden bir başvuru yapmıştım bilgilendirirseniz sevinirim

Gülşen çiçek 9 Yıl Önce

Bende geçen sene form doldurdum yolladım 1 hafta önce beni aradılar o kadar sevindim ki bütün çevreme haber verdim hatta içim içime sığmayıp

Gülşen çiçek 9 Yıl Önce

Geçen sene başvurdum 1 hafta önce aradılar kazandınız diye o kadar sevindimki sevincimi tüm ailemle paylaştım hatta ağladım mutluluktan fakat daha sonra dolandırıldığımın farkına vardım herkez benle dalga geçti şu an çok üzgünüm oğlum bana sürpriz yapıp başvurmuş biraz pisikolojik sorunlarım var Buda beni mutlu eder diye form doldurmuş ama sonu hayal kırıklığı şu an gerçekten arkadaşlarıma rezil olduğumamı yoksa evimin yapılamıycağınamı üzüleyim yoksa oğlumamı ( sakın sizlerde benim gibi bian dalgınlığa gelip mutluluk gözyaşı dökmeyin sonunda üzülen siz olursunuz ) :(((

munevver 9 Yıl Önce

Selim bey sizin yaptiginiz işi çok begeniyom Allah razi olsun sizden benimde bir hayalim var bir mutfagim olsun istiyorum inşalla gerçekleşir çok mutlu olurdum adanaya gelseniz

Mesut 9 Yıl Önce

7senelik evliyim parasal konularda baya sıkıntımız oldu daha önce geniş bidairerde oturuyordum ama ordan abilerim beni çıkardılar şuan ğiriş katta oturuyorum ve yerimiz dar birtürlü düzene koyamıyoruz 3çocugum var büyük oglum 6 yaşında ve kalp rahatsızlığı var damarları ters damarlardan birinde daralma var ameliyat olması gerekiyor ama çok tehlikeliymiş bende onun herşeyin engüzeli ne sahip olmasını isterim nolur bizimde hayalerimizi gerçeklrştirin Allah rızası için selim bey son umudumuz sizsiniz

Busrs yıldırım 9 Yıl Önce

Basvuru yapmak istiyorum ama olmuyor

ismet kargavuran 9 Yıl Önce

slm selim ben ben manısa turgutluda oturuyorum ben ev kıredisiyle alddım evimi ama evimi mutfakla ve cocuk adası eski sizden yardim diliyorum selim bey 4 tane kızım var onun için sizin sihirli ellerinnizle neler yarattıgınızı izledim onun için yardimınız istiyorum 05377417824 iyi yayınlar sizlere ekipteki arkadalarınıza Allah nazardan saklasın başarılarrr

MEHMET AŞLAK 8 Yıl Önce

arkadaşlar başvuru yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

hatice 8 Yıl Önce

Slamun aleykum selim bey ben.k.maras goksunden hatice ewim kasabada oldugu icin hayat cok zor ve maddiyattan biraz daraltiliyiz mutfagim buyuk ama kullanissiz ve ben bunu cok sikinti ediyorum epilepsi hastasi oldum icin mutfagimda benu cok daraltiyo 2 cocum war butun gunun mutfakta geciyor sizden ricam mutfagimi lutfen gelin ve sihirli ellerinizle deisime ugratin ne olur

Ayfer ozdemir 8 Yıl Önce

Ben eşimi kaybettim. Zar zor bir ev aldım. Studyo daire. Ama içini dosiyemiyorum. Kizimla birlikteyim. Bana acil yardım eder misiniz. Çanakkale. 5388144486

ekan 8 Yıl Önce

Ben kaylt oldum ve şu telden SMS geldi 908504737598 evim sahabeden arıyoruz denildi kargoyla size noter anlaş masl gönderecek denildi ücret ise 269 istendi bu gerçek mi yoksa sahte birilerini

muhsine 8 Yıl Önce

Selim bey. Sizin yaptığı isi çok beyeniyorum Allah sizden razi olsun banyomuzu çok kotu siz sen yardim istirorum

Aysel 8 Yıl Önce

Slm Selim bey programı kızımla izliyorum ama bikaç bölümdür izleyemiyorum kızım bize gelmenizi çok istiyo izlediğimizde hep ağlıyor sadece odasodasıyapılmasını istiyor ama biz kiracıyız 15 kızın doğum günü ve hediye olarak oda istiyo idi var amaa imkan yok inanıyorum bi gün kızım istediği odasına kavuşacak inş,.Keşke kızım İÇİN gelseniz⛅kızm 5 yaşına girecek slm ı var gelin yaa

nurcan deveci 8 Yıl Önce

Selim bey lütfen bize gelin çok ihtiyacımız var

nurcan 8 Yıl Önce

Selimmm beeeeeyyy

Ülkü yılmaz 8 Yıl Önce

Selam un alay kum selim ben sakaryaliyim bilmem buralarda gelir misiniz benim size çok ihtiyacım var yardımcı olur musunuz teşekkürler hayırlı aksamlar

Ayşe 8 Yıl Önce

Banyoluk istiyorum belimde fitik var kaçkere düştüm ama yaptıramıyorum evliyim üç çocuğum var .

suheyla kurt 8 Yıl Önce

Merhaba selim by ben erzurumdda ızmıre gelın geldım kaynanamın balkonunu yenılmek ıstıyorum cok kullanışsız ama bır seyin altını cızmek soylemelıtım kı kanım yanı abm bır trafik kazasında belden asagısı hıssetmemekte anlıycagınız sakat ve yaz boyunca genelde balkonda gece gunduz zamanını gecrmek te orda uyuyo orada uyanıyor bu onun hayaller Index bır gercekten konusurken bnm dedigim gıbı yapmak ıstedı ama para kısıtlı oldugu ıcın hayaller ını kendıne gercekleştırememekte szde tek ısterm dunyada ıletısım kesmesi bır ıcın bana yardım ederm ısının o kadar ıyı bır Insan kı gercekten SIZDE gorceksınız kı Insanlar gelirseniz tabı cok ısterm cok ıstıyorum o guldukce ailenin gunes daha cok fazla oluyo bn anlayın

Nuray 8 Yıl Önce

Banada öyle bir no dan aradılar 3gün içinde kargonun geliceyi soylendi sonra evragi alınca bizi arayın 1hafta içinde randevu alin gelelim evinizi yenileyelim denildi ben kormuyorum açıkçası dolandırıcılık olurdie

Ayse 8 Yıl Önce

Allah rizasi İçin bana yardim edin

Adnan şenocak 8 Yıl Önce

Devamlı porogramı seyrediyom hoş guzel şeyler oluyor

Gülnur 8 Yıl Önce

Evim şahane devam ediyormu acaba biz başvurmuştuk ve bize çıktı acaba 15 temmuz 2016 gelcekmisiniz

Zeynep 8 Yıl Önce

Ben İstanbul dan erzurum daki annenin mutfağı nı yapıl masını isti yorum kendi sürekli rahatsız selim bey

Minase ayan 8 Yıl Önce

Bende 2O15te başvuru yaptım bana çıkmadı mutfağın çok eskidi bosclarimiz var yapamiyoruz

hatice ergun 8 Yıl Önce

Siler hep istanbu.ici yapiyosunuz birde aksaray ili ne yapin bunun icin ilk ben olmak isterim

Caglar colak telim 05072518168 8 Yıl Önce

Lütfen annemin mutfağını yenileyin

filiz 8 Yıl Önce

Selim bey lütfen yardım edin

Cansu 05530321571 8 Yıl Önce

Selim bey ltf çocuklarıma oda yapmak istiyorum ama odalarimdan hep böcek var o yuzden boceklerede bişey yapamıyorum ltf yardım edin çocuklarıma oda yapayim

Sabiha 8 Yıl Önce

Sizin yaptığınız evleri çok beğeniyorum benim salonu mu yapmak istiyorum

Gülnur kısaoğlu 8 Yıl Önce

15 temmuz gün vermiştiniz ama ne oldu acaba biz sizden haber bekliyorum

hatice 8 Yıl Önce

selim abi ben gaziantepten mesaj atıyorum annem için annem köyde oturuyor onun mutfağını yaparmisiniz annen 65 yaşında bu yaşına kadar hiç rahat etmedi bundan sonra etsin istiyorum

Nazike oter 8 Yıl Önce

Evimin mutfağını yapabilirmisin iz gerekirse ucretini ben karşılayayim yeterki gelin 82 yasindayim 5373124707

Sadriye ayhan 8 Yıl Önce

Salonumu değiştirmek istiyorum

Ahmet.Ugur 8 Yıl Önce

07.29.2016. dosyanızı.gondermistik.acaba.bize.nezaman.cevap.verirsiniz

Esma gunes 8 Yıl Önce

Selam ben ankarada ikametgah ediyorum ve bende sizden yardim istiyorum mutfak ve salonumu yapmanizi istiyorum 05377445482 bu numara esimin numarasi bana da yardim etmenizi istiyorum cunki yaptiginiz isler cok güzel

fatma 8 Yıl Önce

benim evimi yapın

Türkan çaru 8 Yıl Önce

Benim 3 çocuğum oğlum hasta kızım romatizma hastası eşim on kişiye bakıyor askeri ücretle çalışıyor 5 Kişiyi okutuyor evim kişin su basıyor duvarlarım dökülüyor ben 3 sene önce evim şahaneye başvuru yaptım olmadı benim bebeğim var hep hasta oluyor rutubetten lütfen bana yardım edim kış geldi çocuklarım yine hasta olmasın yardım eli uzat bana oğlum hasta olması yine yoğun bakıma almasınlar ben bunu evlatlarım için yapıyorum 05343608027 arayınız selim bey

Türkan çaru 05343608027 8 Yıl Önce

Esselamu aleykum Allah'ın selamı üzerinizde olsun selim bey beni eşim askeri ücretle çalışıyor 10 kişiye bakıyor 5 kişide okutuyor benim evim bodrum kat kışın su geliyor rutubetten çocuklar hasta oluyor oğlum böbrek taşı var hep hasta kızım romatizması var bacakları arıyor intibah oluyor durumumuz yok askeri ücreti alıyor ben kurban bayramında gezmeden geliyordum çöpün orada 2 poşet ekmek

mert 7 Yıl Önce

evımımızı yenıle selım abılutfen benı ara 05412490116

derya öjsüx 7 Yıl Önce

Benim eşim maden ocagında çalışıyor senelerdir kiradayım orfan oraya taşın neyim varsa kırıldı borç harç ev aldım biraz istiyorum güzel olsun eksiklerini furumum olmadıgı icin yapamıyorum banada yardım edin nolur

Ahmet özden 7 Yıl Önce

Ben yeni evliyim yeni ev kuruyorum bana yardimci olurmusunuz

Neslihan kılıç tlf no 0537... 7 Yıl Önce

Mrh 1 2 1961 doğumluyum adım Neslihan ist iç eren köyden yazıyorum benim hayatım 40 sene kira vermekle geçti sonunda dayanamadım iki artı bir daire aldım krediyle aldığım dare bodrum katı kışın yağmur suyu mutfağımdan içeri giriyor büyük sıkıntılar yaşıyorum sizden tek dileğim mutfağımi sixin ellerinize bırakmam istiyorum sesime kulak vereceğinize eminim şimdiden tşk ederim

Lale 7 Yıl Önce

Benim evimin mutfak dolabım yok onyıldır böyle yetiştirip yapamıyorum sizden yardım istiyorum

MERYEM yaş 7 Yıl Önce

ben samsun canik başkan köyünde oturan yaşlı annem ve babam için eve onarim istiyorum onlar çok yaşlı olduğu için temizlik işi ni kolaylaş tirma nı zı istiyorum evde herşey eski hali eşya kimsesi yok ailem in annem çok hastalık geçiriyor her zaman temiz olamıyor çünkü hali üstüne hali kullanıyoruz eşya mutfak size her hangi bir yer diye me m kabul eder sen iz evi mizı onar in lutfen gelirleri yok ondan yapamıyor lar 3 oda bi mutfak salon geniş uzun lutfen selim bey sizin yardım ı nıza ihtiyacım iz var ben evden bahsetmiyorum belki bizden daha çok ihracı olan vardır annem ve babam için benim numaram 05444250742

Ahmet altun 7 Yıl Önce

İyi aksamlar selimbey beni 02129670104 nolu numaradan aradilar evim sahaneye katilmaya hakkazandiniz dediler ve kargodan evrak gonderecegiz dediler 260 kusur paraodeyeceksiniz dediler gercekten boyle birsey varmi yardim edin

çilem 7 Yıl Önce

ben köyde oturuyoru hiç mutfak dolabim olmali size nasil bas varacagimi bilmiyorum bana yardim en lütfen

Tugce. Kicali 7 Yıl Önce

Mutfak yatirmak istiyom

levvent cukur 7 Yıl Önce

Insaat halindeki evim yapila cak durumda selimbey tel 05419191767

melek 7 Yıl Önce

merhaba nasilsiniz ben yaşlı annem ve babam ve özürlü yatalak abim icin baş vurmak istiyorum sesimi duyun ne olur 3oda mutfak kolidorumuz hep acik yazin sicak kışın soguk oluyor oyuzden basvurmak istiyorum o özürlü abime yuzuluyorum ne olursunuz 05394148703

Zeliha ileri 7 Yıl Önce

Benim 4 çocuğum var ama 2 artı bir dairede oturuyorum ama kızımın da yatacak yere ihtiyaç var ama bana yardımcı olurmusunuz lütfen selim bey çok zor durumdayız

adem özek 7 Yıl Önce

teras olayını hasta oldum ankarada sizden bizim terasıda yapmınızı şideetle istiyorum ben yüzsüzlük yaptım sizden talep ettim ama siz yapmazsanız benden de yüzsüzmüşünüz derim neticede bizde kurba yavrusu değilizdir umarım kolay gelsin muracatı beceremedim 5322017127

Demet 7 Yıl Önce

Selim bey sizden bi isteyim var lütfe cocuklari sevindirirmisiniz kizimin okulu halen eski bizim zamanimizdaki siralardan tek kişilik masa sandalye şeklinde istiyom bana yardim edermisiniz lütfen 05396310046 inşAllah sesimi duyarsiniz.

Selma 7 Yıl Önce

Bodrumda yasıyorum evimi kullanabilecek şekilde olmasını istiyorum gücüm yok yaptırmaya zor durumdayım ilgilenirseniz sevinirim teşekkür ederim tel.05076334764

bilim 7 Yıl Önce

Elinizesalik

halime yigit 7 Yıl Önce

Meraba selim bey ben samsun carsambanin bi koyunde oturyorum 4 yillik evliyim evimizin cok tadilat isi var ama bir turlu yapamiyoruz sizden yardim istiyorum esim duyunumuz icin kredi cekmisti onu odemeye calisti icin evin tadilatini yaptiramiyoruz esim hem kredi hem gecim derdimizden yetistiremiyor gurbetci kendisi benimde icimde uhte kaldi evi yapmamis esya alamiyorum lutven bnada yardimci olun 05454060524

Yılmaz 7 Yıl Önce

Slm selim bey ben akaraydan yılmaz kutuk evime bi bakım gerekiyor

Adlen Altaş 7 Yıl Önce

Merhaba selim bey. 2022 mağduruyum. Evimin duvarları dökülüyor zor durumdayım yaptırmaya gucum yok yardiminizi istiyorum.5538323349

pınar yildirim 7 Yıl Önce

Selamlar selimbey bizim evimiz çok bakimsiz ne olursunuz bizede yardimci olun Allah rizasi için ne olursunuz durumumuz iydeyil yaptiramiyoruz evimizin duvarlar tukuluyor evin alti falan torpak hep eşyamiz yok ben pasinler kurban cayir köyunde oturuyom ne olurzunuz bekliyoruz numaram 05316901348

imam geçgel 7 Yıl Önce

izmir cennetceşmede gece konduda oturan bir aile komşularının yardimiyla evini bir şekilde tabiri caizse kabasini yaptılar...bugüne kadar yaptıklarınızı takdirle karşiliyoryz..ama bu aile cidden sıkıntılı isterseniz bununla ilgili görsel de paylaşabilirim.duyarliliginiz için şimdiden teşekkürler..05308840280

celal bey 7 Yıl Önce

Slm selim bey bizim evimize tadilat ve dekarasyon istiyor ilgilenirseniz cok memnuolurum saygilarla

guler 7 Yıl Önce

Selim bey 6yilik evliyiz evimizi zor aldik ustu cinko kisin cok soguk cok sesli ve cok sagliksiz 3 kucuk cocugum var cok zor durumdayim lutfen yardiminizi bekliyorum

hakan 7 Yıl Önce

iyi gunler selimbey sizden bir ricam car evimde deyisiklik ve tadirat istiyor yardiminizi istiyorum yardim ederseniz cok memnun olurum 05050157025

Neriman 6 Yıl Önce

Merhaba lar selim bey ben zonguldak erğlide yaşıyorum ben kirada oturuyorum kendi evimi yaptırmadım eşimin çalıştığı yetmiyor çocuğumu hastaneye konturrle ğötürüyorum yetiştiremiyorum lütven bana geri dönebilirmisin cok ihtiyacım var yardım edin ne olursun

Arzu karaoglu 6 Yıl Önce

Selim bey iyi günler bnm sizden istediğim ben kocamdan ayırdım fakat çocuklarım babalarıyla yasiyo ve oturdukları gece kondu onların ama fakat kışın çatı akıyor ve ev çok berbat 2 oğlum var biri sağlıklı diğeri sifozren hastası sadece ikisi için düzgün bir evde yaşamlarını istiyorum eğer sizin de desteginiz olursa size minnettar duyarım ne olur selim bey sizden gelecek olumlu cep bekliyorum eyüp silahlarda ev sizi çok seviyorum

Sevda 6 Yıl Önce

Ben Diyarbakır'da oturuyorum evim şahane ekipi tarafından evimin şahane olmasını istiyorum saygılar

Nacıye 6 Yıl Önce

Selım abı dort cocugum var durumum kotu kırada oturuyorum ben sızden esya ve cocuklarıma ayakkabı ve kıyafet ıstıyorum Allah rızası için bana yardım edermısınız saygılarımla abı Rabbıme Emanet olun

Nacıye cırıt 6 Yıl Önce

Selım abı cok caresızım ne olur bana yardımcı olun benım de güzel esyam olsun cocuklarımın ustu bası duzgun olsun Allah rızası için abı bana yardım edin ben kırada oturuyorum ben sadece cocuklarımın kıyafetı ayakkabıları olsun ıyı esyam olsun baska bısey ıstemıyorum O544 3365678 neolursunuz benı arayın

Pınar öztürk 6 Yıl Önce

Slm selim bey ben 10 yıllık evliyim 2 cocuk annesiyim ama evimin salonunu döseyemedim bos duruyor yardımcı olursanız cok sevinirim 0553 075 16 24

Filiz 6 Yıl Önce

Slm selim bey ben rizeden yaziyorum sizin mimarliginizi cok begeniyorum bende sizin gibiyim kimin evine gidersem evde degisiklik yaparim banada ic mimar derler cok hosuma gidiyor benimde evimi siz degistirin rizede ilk olmak istiyorum gercekten cok ihtiyacim var hastaligim dolayisiyla mutlu olmak sevinmek istiyorum hastaligim merak etiyseniz kolon c.18.9 9 aylik bebegim ve 10 yasinda oglum var36 yasindayim 1 yildir tedavi gruyorum mesajimi okudugunuz icin tsk en kisa zamanda tlf bekliyorum 0539 313 81 53 tsk

Asiye 6 Yıl Önce

Evim tadilat

emine aydın 6 Yıl Önce

Bensizden yardım istiyorum evim çok kötü iki tane oğlum var biri astım hastası ne olur benim de sesimi duyun ne olur ALLAH rızası için yardım edin

Sevilay 6 Yıl Önce

Selim abi kızıma bir oda ve salonumu değişmesini istiyorum

Rabia özdemir 6 Yıl Önce

Sizi severek beyenerek izliyorum yanniz 18 seneden sonra ev aldık çok şükür ama okadar borçun içine girdikki selim bey evime bir kaşik bile alamıyorum çok borçluyuz sizden isteyim mutfami hayalimdekinden daha güzel yapacanızı bildim için bir sihirli elinizi deydirmenizi istiyorum inanın çok mutlu olacağım kızlarımla sizi bekliyorum

emine aydın 6 Yıl Önce

Bende mutfak ve banyo istiyorum selim bey inşAllah benim de duyarsınız Allahın izniyle Konya Çumra 05439677937

Ceylan 6 Yıl Önce

Slm selim by ben salonumu duzetmek istiyorum ama öyle bu imkanim yok çünkü çok borcum var hi inanmiyoda çünkü sansim yok gerçekten çok isterdim hayalimdeki salona kavusmak ama sansim yok yinede denedim şansımı doğu tarafinda oturuyom

emine oksuż 6 Yıl Önce

Selim bey ne olur benim evime gelin

Fatma Dogan 6 Yıl Önce

Başvuru yapma formu açılmıyor selim bey

Zeynep Nisa Er 6 Yıl Önce

Selim abi ben annenim mutfağının değişmesini istiyorum

Zeynep Nisa Er 6 Yıl Önce

Selim abi ben annenim mutfağının değişmesini istiyorum

Perihan senel 6 Yıl Önce

Ben evim saha neye katılmak istiyorum mutfağı ve bakeyom için 0505 051 31 28 teşekkür ederim

Hatice 6 Yıl Önce

Selim bey bende cok istiyorum bize gelmenizi benimde hayalimi gerceklestirin nolur istanbul disina gelirseniz bende bekliyorum beni coooook mutlu edersiniz esyaya ihtiyacim var lutfen

Emine halıcı 6 Yıl Önce

Selim bey merhaba ben Ankara da oturuyorum hiç güzel eşyam olmadı let tv olmadı banada ulasirmisin sizleri çok seviyorum ben forum doldurmayi bilemedim siteye giremedim bana da güzel bir salon armağan edermisin ailemden bile yardım etmezken senden çok rica ediyorum lütfen ben Emine halıcı 0546 491 26 77

sevim demir 6 Yıl Önce

Cok ama cok beyeniyorum hep dua ediyorum benim baş vurumuda kabul ederler inşAllah izmirde bir ilk olur rekor kırarıx

Ahmet 6 Yıl Önce

Nasıl başvuru yapabiliriz

Meliha aydın 6 Yıl Önce

Merhaba selim bey bana yardım çı olursanız çok sevinirim ben evimi yapmak itiyom ama omuyo mutfa mı

Haci 6 Yıl Önce

Kötü

Gonca bal 6 Yıl Önce

Bende defalarca baş vurdum ama gelen olmadı hatta aradım konuştum bile fakat ne gelen var ne de giden birkeresinde de dolandırıcılar tarafından kandırıldık hatta kimse yok gelmediler bu yayınlananları okuyan yetkili varsa lütfen sizden yardım bekliyoruz bi ses verin bana

Seyhan 6 Yıl Önce

İhtiyacım var selim abi gelirsen sevinirim

Menekşe köroğlu 6 Yıl Önce

Merhaba selim bey izliyorum siz harika evler yapıyorsunz ben oturma odamı değiştirir misin 2 yılldır oturuyorum boya bilen yaptıramadım maddi imkan kardan dolayı tabi sıra bana gelirim ALLAH bilir ist pendik

Recep aldlrmaz 6 Yıl Önce

Selim ben katllmak istiyorum ama ne yapmam gerekir cocuklarlm icin katllmak istiyorum

yashar 6 Yıl Önce

Selam İyi programınıza baktım ve çok beğendim. İran'a da mı gideceğini bilmek isterdim? 150 metrelik bir evim var Bana yardım edebilir misin?

yashar 6 Yıl Önce

Telefon numarası ve e-posta +989141245948 yashar.kheybari69@gmail.com

Gülşen açıkgöz 6 Yıl Önce

Selımbey benim annemin mutfağını yaptırmak istiyorum babam emekli durumları yok evin ıcı berbat annem çok istiyor mutfağının yapılmasını ama yaptıramıyor zonguldaga beycuma koyu nom bu lütfen bana muhakkak ulaşın annem çok sevinir onu mutlu edin Allah için nom 05435917731 bu noya ulasn ne olursunuz yaslıylar

mehmet 6 Yıl Önce

mükemmel bir insansınız SELİM bey bizi unutmayın bizimde size ihtiyacımız var Erzincan

Fatma 6 Yıl Önce

Selim bey sizi çok seviyoruz ben Kayseri'den bizim de size ihtiyacımız var çok iyi bir mimarsın akil almayacak deşiklikler yapıyorsun bizim evin salonuna da iş çok

Özgür Uysalan 6 Yıl Önce

Basvuru yaptik heyecanliyiz inşAllah bize de misafir olursunuz

recep 6 Yıl Önce

selim abi ben sizi çok seviyorum annem için solonu sizin yapmanızı rica ediyorum ne olursunuz

recep karaş 6 Yıl Önce

selim abi annem için salonumuza o güzel ellerinle değiştirmeni rica ediyorum ihtiyacınız var

Fatma 6 Yıl Önce

Bizim odamız kokuyor.

Ordu 6 Yıl Önce

Sizi çok seviyorum, Evim Şahane'ye güveniyorum.

Yasemin acikgoz 6 Yıl Önce

Benim evimde sahane olmasini istiyorum selim ben bizede gelirmisiniz

Recep aslan 6 Yıl Önce

Mutfak dolabım ve tezkahım kötü

Meltem 6 Yıl Önce

Evim şahaneye katılmak istiyorum. Mutfağım hiç iyi değil.

Meltem 6 Yıl Önce

Evim sahane mutfagima.yapmak.istiyom evim mutfa ic iyidegil

Meltem 6 Yıl Önce

Evim şahaneye katılmak istiyorum. çok mağduruz, durumum hiç iyi değil.

Meltem 6 Yıl Önce

Çok mağdur durumdayım iyi değil evimiz.

Uysalanozgur35 6 Yıl Önce

Asgari ücretle çalişmaktayim fakirlik belgem ve belediyeden gida yardimi aliyorum aldiğim maaşla iki çoçuğum ve evin giderlerini karşiladiği için yaptiramiyorum eşimin hayalini kurduğu bir mutfak yaptirmak istiyorum

Songül gür 6 Yıl Önce

Baş vurmak istiyoruz olmuyor kayınvalidemle kayınbabamın oturma otası çok gödü gerisi önemli değil ama eşyalarda mobilya kurtu olmuş orta oturan yadan kızarıyor ve kaşınıyor lütfen eğer böyle birşey olursa çok seviniriz

gülnur 6 Yıl Önce

Kacarak evlendik guzel bir ev hep icimde kaldi evim cok kötü gordukce üzülüyorum lutfen bizede gelin selim bey

Figen uyar 6 Yıl Önce

Konya'da yaşıyorum

dilek 6 Yıl Önce

selim bey meraba bende oturma salonumu değiştirmek istiyorum lütfen mesajıma cevap verin cok ihtiyacım var

Bursadan umut ferik 6 Yıl Önce

Mutfak yaptırmak istiyoruz birde oturma odasını yenilemek istiyoruz Selim bey

Vildan 6 Yıl Önce

Benim de mutfağıma bakmanızı istiyorum.

Büşra 6 Yıl Önce

Benli arayın lütfen. Mutfağımın bakıma ihtiyacı var.

Baran 6 Yıl Önce

Biz iki kardeşiz bir ranza hayalimiz

Arzum 6 Yıl Önce

Başvuru yapamıyoruz acaba neden? Editör: Başvuru linkinde sorun görünmemektedir.

duygu hZm 6 Yıl Önce

Merhaba baş vuru yapmaya çalışıyorum ama web sayfası kullanılmıyor diyor. CEVAP: ŞU AN WEB SİTESİ LİNKİNE TIKLADIĞIMDA BİR SORUN GÖZÜKMÜYOR VE GAYET İYİ ÇALIŞIYOR!

Nimet 6 Yıl Önce

Evim küflü astım hastasıyım

Merve 6 Yıl Önce

Selin bey biz basvuru yaptik insAllah bize gelirsiniz

Melek 6 Yıl Önce

Selim bey nolur antebede gelin o sihirli elerinizle mutfagıma renk katın çok kötü

Zeliha gümüş 6 Yıl Önce

Merabalar ben osmaniyeden size yaziyorum annem için yardım isticektim köyde evimiz gerçekten yardıma ihtiyaci var annemin ALLAH RIZASI ICIN yardım ederseniz çok seviniriz benim numaram 05433618236

Dilek 6 Yıl Önce

Merhaba selim bey ben ığdırda yaşıyorum kayinvalidemlerle beraber yaşıyoruz 1 oda 1 salonumuz var ve çok küçük bi evimiz var rica etsem en azından benim yatak odamı yapsnız çok İHTİYACIM var umarım mesajim size iletilmiştir şimdiden teşekkür ederim

yasemin 6 Yıl Önce

selim bey iki oda salonda ise mutfağının var çok maduruz 6kisi yaşıyoruz evimize seni bekliyoruz

Halime sever 6 Yıl Önce

Didim'de yaşıyorum 4 cocuk annesiyim .3 oglum 1kizim var.4 torunum var. Cok istedigim salon mutfak bir birde orunumun kucuk bir odası var yaparmisiniz 21 yaşında esimi kaybettim bana bugune kadar hic kimse yardım etmedi . dilerim .bir yanit gelir.iyi gunler

Gülşah ayan 6 Yıl Önce

Kiraciyim durumum yok hiç iyi değıl eşyam yok lütfen yardımınızı istiyorum

Yagk 6 Yıl Önce

Selim bey neden cevap vermiyorsunuz

Yagmur 6 Yıl Önce

Selim bey neden cevap vermiyorsunuz

Yagmur 6 Yıl Önce

Selim bey neden cevap vermiyorsunuz Neden

Derya Zılan 6 Yıl Önce

Selim bey ben istanbul dan derya.Öncelikle Allah kalbinize göre versin.ben 2.evliliğimi yaptım bundan 8 yıl önce 4 kız bir oğlan olmak üzere 5 çocuk var evimizde eşim tek başına çalışıyor ama yetiremiyor ben ev temizliğine gidiyorum arada bir oda çocuklarıma anca yetiyor ama hamt olsun aç değiliz açıkta değiliz benim sizden tek bir isteğim var.çocuklarımın odalarının yenilenmesini istiyorum.inanın yerde yatıyorlar yorgan seriyorum altlarına da sizden tek ricam bu çocuklarıma bir yatak odası alamadım nasip olmadı her yerden kefil yada peşinat istiyorlar ben kızımı babasız büyütüyorum.okutmaya çalışıyorum şuanki evli olduğum eşime yük olmadan.sizden tek isteğim tek ricam çocuklarımın yatacak bir yatağı olması odalarının olması selim bey.Şimdi den Allah razı olsun sizden.inşAllah bu mesajımı görürsünüz.inanın size çok ihtiyacım var selim bey gelip görürseniz bana hak vereceğinizi biliyorum şu soğukta yerde yatıyor çocuklarım şimdiden ilginize çok teşekkür ederim tlf numaram 0536 768 23 77

Bahar Sevindi 6 Yıl Önce

Merhaba Selim bey ben Istanbul Kartal Atalar mahallasi da yaşıyorum ailemle evimiz eski ve rutubetli tamir etmek için maddi durumumuz yok eşim çalışıyor bebeğim var 5 aylık kızımın odası hep rutubat onun odası güzel olsun istiyoruz ama durumumuz olmadığından dolayi yapamıyoruz siz yardımcı olursanız seviniriz sizi hep programlarınizi izliyoruz belki bize de nesip olur diye baş vuru yaptık hoşça kalın sizi bekleriz 05345567538

Sevim kebenc 6 Yıl Önce

Sizi cocuguklugumdan bu yana sizin ve ekibimizin hayranıyım önceleri benim odam olmadı hiç ama şimdi evlendim evim oldu şimdi ise 2 çocuğum var 1 odaları var ab,asi odasına almıyor kardeşini çok üzülüyorum hep bir gün hayaljninizi kurdum sizi görmek ve tanışmak için hep dua ettim kızım çok başarılı bir kız kitabı var okulumuzda basıldı ev borcumuz olduğu için çocuk odamıza yenileydmiyoruz onlar mutlu olursa ben de çok mutlu olacağım sizi en yakın zamanda bekliyorum gebze kocaeli cumhuriyet mahallesi 2223 şok no 24 daire 6

Zeynep deryalı tel 6 Yıl Önce

Selim bey benim erzurumda bitane evim var ama çok nütübetli evi yaptıracak maddi imkanım fazla yok oyüzden size baş vurmak istedim evimi salondan tutunda ta lavaboya kadar yenilermisiniz

Erzurum 6 Yıl Önce

Ben Erzurum'dan yazıyorum evimin içi çok bakımsız sizden yardım istiyorum. Rica etsem gelip dükkanımı bir güzel dizayn ve dekor yapar mısınız.

İsmim 6 Yıl Önce

Selim bey beni bitane evim var ama içi çok bakımsız ve cocuklarım için çok üzülüyorum çünkü elimden birşey gelmiyor memleketim erzurum bunu kim okursaAllah rızası için selim beye ulaştısın

melike 6 Yıl Önce

evimiz tam bir hurda

Münife Cin 6 Yıl Önce

Benim de evimin güzel olmasını istiyorum depresyon hastasıyım, evimi yaparsanız haca gitmiş kadar olursunuz. Tokattan gönderiyorum

İlhan ķucuktural 6 Yıl Önce

05469267317

Gül bahar 6 Yıl Önce

Iyu gunler oncellikle bu isteğim kayinvalidem ve kayınpederim icin istiyorum çünkü onlar hem yaşlı hemde engelli mutfak kullaninmi onlari cok zorluyor onlar cok iyi insanlar hep yuzleri gulsun istiyorum ve sizden bize yardim etmenizi istyorum cok teşekkür ederim iyi günler

Zehra Gökcan 6 Yıl Önce

Evim çok kütü dürümüm yok yapamıyorum banada yardim et evde bi tek çalışan benim bana yardım edin saygılar

aysel haldız 6 Yıl Önce

selim bey merhaba yaptığınız evleri cok beyeniyırum okadar güzel yapıyorsunuzki hayran kalıyorum ve severek izliyorum size ve ekibinize cok teşekkür ederim

aysel haldız 6 Yıl Önce

selim bey merhaba yaptınız evleri okadar güzel yapıyorsunuzki kelimeler yetmiyor sizi ve ekibinize cok teşekkür ederiz ve severek izliyoruz ailecek

Neslihan öncü 6 Yıl Önce

Slm.değerli yetkili bende emekli yanlız yaşatan bir vatanımız oğlum şu an askerde benimde mutfağını yenilerseniz sevinirim. Hayırlı günler

Neslihan öncü 6 Yıl Önce

Slm.değerli yetkili bende emekli yanlız yaşatan bir vatanımız oğlum şu an askerde benimde mutfağını yenilerseniz sevinirim. Hayırlı günler .Erzurum'da oturuyorum .0541 895 48 12

hatice 6 Yıl Önce

Selim bey merhaba acil gelmenizi istiyorum bide katılmak istiyorum.

Rahime kurşun 6 Yıl Önce

Selim bey acil gelmenizi istiyorum bide katılmak istiyom

Merve 6 Yıl Önce

Merhaba selim bey, Ben başvuru yapmak istedim ama olmadı.

Gözde Nur kalender 6 Yıl Önce

Merhaba selim bey başvuru yapmak istedim ama olmadı bnm 2 aylık ikiz bebeklerim var ve evim sobalı 4 yaşında da bir oğlum daha var evim sobalı ve bakımsız olduğu için hep bı arada yatıyoruz eşimin işi yok maddi durumumuz iyi değil sizden bizimde evimize bı dokunuş yapmanızı çok istiyorum

Hatice arikan 6 Yıl Önce

Salon dekorasyon u için grsmk istiyorum

Deniz aslan 6 Yıl Önce

Selim abi merhaba öncelikle seni beğenerek izliyorum form dolduramadım oğlumun sünnetini yapacam ona oda yapmak istiyorum sizin yardımına ihtiyacım var adanada yaşıyorum lütfen bana ulaşın gizli-yaram010@hotmail.com sizi bekliyorum lütfen bana ulasin

Keziban yaka 6 Yıl Önce

Antalya keperse evimiz yandı mandı manevi ihtiyacımız vardır

Güldane canik 6 Yıl Önce

Hayranınızım

Habibe karayel 6 Yıl Önce

Selim bey bizim evimiz var ama kaynanamlarin adina mutfagim yapamiyorum askeri ucret aliyor ikide cocugum var kendimizi zor goruryoruz lutfen sizden yardim istiyorum evime gelirmisiniz

gamze 6 Yıl Önce

Selim bey, ben başvuru yaptım evin salonunu değiştirmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz bana lütfen.

Hayat 6 Yıl Önce

Sn.selin bey şuan beyaz Tv'de uzat elini programı ni izliyorum bir evi yenilemek istiyorsanız bu tarz yardıma ihtiyacı olan aileleri secikinki onlarda yaşadıklarının farkına vardılar.saygilar

Özlem 6 Yıl Önce

Selim bey ben annem için başvuru yaptım evin salonu we yatak odasını değiştirmek istiyoruz çünkü eşinde hiç eşya yok odalar bomboş sizden ricam bu konuda yardımcı olurmusunuz bana lutfen

Selin 6 Yıl Önce

Selim bey merhaba ben 13 yıllık evliyim iyi kötü bir şekilde yaşıyorum fakat kayın validemin evi çok kötü durumda, hiç bir geliri yok ve çok zor durumda. Evinde çok kötü zor şartlarda yaşamaya çalışıyor, elimden gelse ona yardım etmek istiyorum ama yapamıyorum. Lütfen eğer bu yazımı okursanız ne olur yardım edin. Dokunduğunuz her yeri kağanı yapıyorsunuz ne olur bize de yardım edin

ayşegul gokburun 6 Yıl Önce

benim oda ve annem mutlu olsun lefen yap olur mu hediye var mi ben beni mutlu etti hediye icin istiyorum

Kezban guner 6 Yıl Önce

Bende evimi tamir ettirmek istiyorum

Pinar han 6 Yıl Önce

Slm selim bey ben pinar 25 yasindayim 3 cocuk annesiyim iki cocugum talasemi hastasi biri ilik nakli oldu simdi ikinci cocuga hastanede yatiyoruz kizim icin insAllah ben ilik vericem sizden evimin yenilenmesini istiyorum cunku hep nutubet kokuyor bu yuzden yenilemek istiyorum cocugumun daha saglikli bir ortamda buyumesi icin bizim hic imkanimiz yok slm bey yardimlarinizi bekliyorum

Salim 6 Yıl Önce

evim şahane'nin arabam şahane versiyonunu sabırsızlıkla bekliyorum.

filiz biçer 6 Yıl Önce

merhaba ben adana,dan baş vurdum ama cevap gelmedi iki ay önce

Fatma çakardemir 6 Yıl Önce

Çok maduruz evim yok kayınpederimin evi mutfak ve banyo yok iki odada oturuyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler Allah razı olsun senden inşAllah evim harebe bir ev hep yıkılıyor çok ihtiyacım var bir eve Allah razı olsun senden inşAllah

Ağrili 6 Yıl Önce

Bizim borcumuz olduğundan dolayı banyoyu yapamadık çok eski inşallah nasip olur ama gelmezsiniz biz ağrıda oturuyoruz uzak diye gelmeyecekler.

Damla 6 Yıl Önce

Bize nasip olmazz

Damla 6 Yıl Önce

Bize nasip olmaz nerdeerre

Billur özen Kılıçoğlu 6 Yıl Önce

Bende katılmak istiyorum site ulaşılamıyor diyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin

Adım funda Kahya 6 Yıl Önce

Ben engeli biriyim annem babamla yaşıyom ben annemin mutfağını yaptırmak istiyom bunu hakettiğini düşünüyom çünki beni bakıyo onu çok seviyom o gözüm kolum herşeyim

Sevil arslan 6 Yıl Önce

Evimiz çok zor durumda durumumuz yok yaşam şartlarını çok sıkıntılı yardım edersiniz çok teşekkür ederim

Özlem Kocabaş 6 Yıl Önce

Antalya dan lütfen benim salonumun sizin sihirli ellerinize ihtiyacı var bana da uğrayın.

Dilara touw 6 Yıl Önce

Ya bende isterdim yapamadım baw vurmaya yardım edin

Davut demıral 6 Yıl Önce

Selim bey antalyadan selamlar ben 38 yaşındayım babam sizlere ömür vefat edti ömrüm boyunca baba sevgisi görmedim Allah razı olsun annemde evlenmedı bana bakar oğlum diye ama ben anama hayirli evlat olamadım tam babamın öleli 36 sene oluyor anneme antalya türkülerden ev çıktı ve 1 artı 1 sosun yardımcı olmanızı istiyorum ben gençliğinin verdiği kanımın hızlılıgıyla bazı olaylar yaptım uzun yıllar ceza yatsın sanılandan dolayı iş bulamıyorum anama hayirli evlat olamadım lütfen anamın hayir duvasını almak için size baş vuruyorum umarim yardımcı olursunuz selim bey 05541344425

nurşen korucu 6 Yıl Önce

Size ve o sihirli sanat baışınıza ve bu degişime çokkkk ihtiyacım var.. Yıllardır bunu beliyormuş gibiyim ,hayallerim gerçek olacak inşaAllah ..Sevgiler ...

Melahat budak 5 Yıl Önce

Selim bey ben banyomu yaptırmak istiyor um ne zaman ararsınız

Gulderen kaplan 5 Yıl Önce

Ben çok beğeniyorum sizin doktorlara bayılıyorum sil baştan oluyor. Ben ev aldım ama çok dağınık bir ev nasıl başvurabilirim?

Bayram 5 Yıl Önce

Dolduramadım forumu

Ayberk oner 5 Yıl Önce

Ben 14 yaşındayım annem hep hasta oluyor paramız yok bizim solonu değiştirir misiniz anneme sürpriz olur gelmezseniz de sağ olun ama gelirseniz şunu bilin ki annemden çok dua alırsınız.

Münevver uluçay 5 Yıl Önce

Selim Bey sizi çok seviyoruz antalyada yaşıyorum daha önce istanbul dışına gitmiyorsunuz belki yeni bir program yaparsanız lütfen burayada uğrayın bide başvuruyu yapamadım.benim ev çok küçük salon mutfak bir,ancak siz kullanışlı hale getirebilirsiniz .yani gelirseniz...

Emine duman 5 Yıl Önce

Bende evimi değiştirmek istiyordum ama maddî imkânım yok ulaşırsınız çok sevinirim uşak banazdan yazıyorum

Hacire citak 5 Yıl Önce

İyi günler ben mutfağı mi yapmak istiyom ama gücüm yetmiyor eşim hasta çalışmıyor çocuk odası bile yok evim hiç iyi deyil

Mürüvvet 5 Yıl Önce

Ben mutfağı mı yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

nilüfer alp 5 Yıl Önce

Evimi yaptırmak istiyorum

Yasemin karakuş 5 Yıl Önce

Mutfağımı yapılmasını rıca ediyorum 17yasındaki kızım için lütfen anna baba ayrıyız size çok ama çok güveniyorum kızım için mersin yenişehir iyi günler

leyla Unal 5 Yıl Önce

Cok sahane program.InsAllah bemde evimi yaparsiniz.Saygilar..

Durdu çelikel 5 Yıl Önce

Hayalleri bitmeyen tebessüme dönüştüren program sizi çok seviyoruz selim bey inşAllah bizim hayallerimizi de gerçekleştirirsiniz

Şue 4 Yıl Önce

Sizi seviyoruz selim bey

Cabbar Yanbasan 4 Yıl Önce

sa

NİLÜFER BOZDOGAN 4 Yıl Önce

ELLERİNİZE SAGLIK COK GÜZEL SEYLER YAPIYORSUNUZ BEN HAYRAN KALIYORUM

GÖNÜLKALKAN 4 Yıl Önce

Salonumun değişmesi için rica ediyorum.bende mutlu olmak istiyorum.şimdiden teşekkürler ediyorum

Hacer şeşen 4 Yıl Önce

Severek izlediğim bir programdı bende katılmak ıstiyorum kızım için oda kendine oda istiyor ama şartlarım ve imkânlarım el vermiyor malesef çok pahalı ve zahmetli birşey istemiyorum sadece onun gönlü olacak kadar bişey olsun yeter nasil ne şekil olursa olsun inşAllah sesimi duyar yardımcı olursunuz lutfen

Zeynep deveci 4 Yıl Önce

Merhaba selim bey benim madi durumum yok çocuğumu yeni evlendirdim gelinimiz yabancı benimle oturuyor bize yardımcı olursanız seviniriz gelinim eşya istiyor durumum yok yapamıyorum saygılarımla arz ederim

Merve 4 Yıl Önce

Selim bey benim maddi durumum yok yeni evlendim bize yardımcı olursanız seviniriz.

Betül 4 Yıl Önce

Selam selim bey benim durumum yok gelinim eşya istiyor.

Nurten 4 Yıl Önce

Merhaba selim bey, zor durumdayım ve mutfağımı yaptırmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bayram kaşkar 4 Yıl Önce

Selamünaleyküm evim şahane ekibi benim sizden bir isteğim var enim mutfak ve yatak odası genişliyecek bana yardımcı olurmusunuz telefonum.. 05469077416

Aslım 4 Yıl Önce

Evim şahane ekibi benim sizden bir isteğim var enim mutfak ve yatak odası genişleyecek bana yardımcı olur musunuz LÜTFEN.

Hayrimemet yarkılık 4 Yıl Önce

yeni evlenen abim için başvuru yapmak istedim Mutfağı ile Oturma odasının beğenmiyor onlara bir hediye olsun istediğim için size başvuru yaptım size de severek yakından takip ediyorum Bir de gözleri görmeyen kulakları duymayan bir annem var başvurumu alıp da bize geri dönerseniz çok sevinirim 053 749 19 030

Yesim 4 Yıl Önce

Mutfak ile banyom çok kötü bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şermin 4 Yıl Önce

Yaşlı bir annem var. Mutfağı yenilenmesi lazım başvurumu alıp da bize geri dönerseniz çok sevinirim.

Hülya 4 Yıl Önce

Yaşlı bir komşumuz var ve onların oturma odası ve mutfağını beğenmiyorum, çok kötü bir durumda onlara yardımcı olursanız sevinirim.

Nurcan usta 4 Yıl Önce

Eşim ceza evine girecek motive olması için sadece mutfagimi yaptırmak iştiyorum çünkü hiç bir eşyam sigmiyor çamasır makinem ve buzdolapım ocagım bulasık makınem hrp arzalı yaptırdım ama gene arz verdi seizden yardım iştiyorum

Aygül 3 Yıl Önce

İstanbul'da oturuyor. Bu programa katılmak istiyorum .. evim güzel olmasın istiyorum .. çok tezekkürler 0531207**37

Nurullah Yıldırım 3 Yıl Önce

Bende mutfağım için yardım istiyorum teşekkür ederim Allah razı olsun.

Enver yeşildag 3 Yıl Önce

Benimde yardiminıza cok yardıminıza iytiyacim var bana yardim etmeniz gerekiyor lutfen yardim edin lütfen

Kadir 3 Yıl Önce

Çok güzel emek harcıyorsunuz Gerçekten herşeyi çok güzel yapıyorsunuz nasip olursa bizde isteriz erzuruma bekliyoruz Teşekkürler

Kaide 3 Yıl Önce

slm benim de evimin salonunu yaptırmam gerekiyor.

Rukiye 3 Yıl Önce

Selim bey ben nevsehirden benim de mutfagimi yapmazini istiyorum ama istanbul dişi diye basvuruda bulunmadim nevsehire gelebilirmisiniz

Ceylan 3 Yıl Önce

Lütfen bize de bekleriz bizimde yardıma ihtiyacım kız var

Yasemin aydemir 2 Yıl Önce

Merhaba ben ailemle kalıyorum evimizin düzelmesini istiyorum

Yasemin aydemir 2 Yıl Önce

Merhaba ben ailemle kalıyorum evimizin düzelmesini istiyorum selim bey bana bu numaradan ulaşa bilirsiniz

Yasemin aydemir 2 Yıl Önce

Selim bey evimizin düzelmesini istiyorum bana bunumaradan ulaşa bilirsiniz

Fadime 2 Yıl Önce

Selim bey hayırlı gunler cocuklarimin ve benim odamiz var qma icine koyucak esyamiz yok durumum olmadigi icin alamıyorum ve cocuklarim cok üzgün hersyimiz eski onun bunun vermesi sizden Allah rizasi icin yardim etmenizi diliyorum

Halise GÜNDÜZ 2 Yıl Önce

Selimbey oturduğum odanın bir duvarı çap sizin değişiminizi çok beğeniyorum sizden yardım istiyorum lütfen evimi bana güzelleştirirmisiniz beni inşAllah es geçmezsiniz

Cevriye gün 2 Yıl Önce

Adım Cevriye eşimi nikah üzerinde evli olduğun bilmeden kaçarak evlendim evi ikiye bölmek zorunda kaldık iki oda büyük mutfağım yok koridoru mutfak niyetine kullanıyorum onun bulaşık suyunda banyodan geçiyor gece olunca böcek oluyor tezgah hijyenik olmuyor 3 tane çocuğum var eşim yevmiye gidiyor çok muhtacım sizden balkonumu çevirip mutfakla oturma oda mi düzeltmenizi istiyorum Allah rızası eşimin numarası 054*3513978

Emine hamamcı 1 Yıl Önce

Selim bey mutfağımi yenilemek istiyorum lütfen dönüş yaparsanız sevinirim Kayseri başvuru formu dolduramadim

Emine hamamcı 1 Yıl Önce

Selim bey mutfağımi yenilemek istiyorum lütfen dönüş yaparsanız sevinirim Kayseri başvuru formu dolduramadim

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.