Piramit Haber

Evim Şahane hakkında merak ettiğiniz her şey...

Yaşam

Selim Yuhay'ın aynı evim şahane formatında Tv8'de yaptığı yeni program olan 'Güle Güle Oturun'a başvuru formunu aşağıda bulabilirsiniz. Evim Şahane Programı devam ediyor mu? , Evim Şahane'ye nasıl katılırım?, Evim Şahane'ye müracaat formunu nereden bulurum?, Evim Şahane programının ücretli mi, yoksa ücretsiz mi?, Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay kimdir? ve Tüm bu merak ettiğiniz soruların kısa ve net cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

SELİM YUHAY'IN AYNI EVİM ŞAHANE FORMATINDA TV8'DE YAPTIĞI YENİ PROGRAMI OLAN "GÜLE GÜLE OTURUN"A BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!
Son zamanlarda Evim Şahane programı için, Piramit Haber telefonları çok fazla arandığından bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.

Yaptığımız bu açıklamalar, Kanal D tarafından yapılan açıklamalardır. Lütfen bunun dışında sizi arayanlar veya sizden para isteyenlere itibar etmeyiniz. Çünkü Evim Şahane programı yayından kaldırılmıştır. Bu nedenle bir başvuru formu bulunmamaktadır. 

Aşağıda Kanal D tarafından yapılan açıklamalar şu şekildedir;

***YARIŞMA BAŞVURULARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

Kanal D' de yayınlanan programlara başvurularınız sonrasında, ilgili ekipler tarafından sms ya da telefon araması yolu ile sizlerle bağlantı kurulur ve bu görüşmelerde sizden HİÇBİR ŞEKİLDE PARA TALEBİ YAPILMAZ. Bu şekilde yapılan aramalara kesinlikle itibar etmeyiniz.

Hiçbir kaydına ulaşılamayan bir şirket ve/ veya kişiler tarafından, şirketimizin adı kullanılarak veya herhangi bir şirket adı zikredilmeden; kişilerin irtibat numaraları aranmak suretiyle kendilerine bir kargo gönderileceği, gelen kargo karşılığında para ödenmesi halinde düzenlenecek olan bir yarışmaya katılma hakkı kazanılacağı vaat edilmekte olduğu öğrenilmiştir.

Türk Ceza Kanunu kapsamında suç sayılan bu durumun Kanal D ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Kanal D’de yayınlanmakta olan ve/veya yayınlanacak olan hiçbir yarışma programında, hiçbir başka içerikli programda bu tür bir yöntem kullanılmamaktadır.

Kanal 
D hiçbir zaman ve hiçbir şekilde yarışma başvuruları için ödeme talep etmemektedir. Tarafınıza gelen/ gelebilecek olan bu tür teklif, ödeme taleplerine itibar etmemenizi rica ederiz.

Kanal D, resmi başvuru kanalları aracılığıyla yapılan yarışmacı başvurularını hiçbir sebeple üçüncü kişilerle paylaşmamaktadır.

*** KANAL D EVİM ŞAHANE PROGRAMI DEVAM EDİYOR MU?

-Kanal D, Evim Şahane programı 19.08.2015 tarihinden itibaren yayından kaldırılmıştır. Bu nedenle sizi arayanlara itibar etmeyiniz. Ve başvuru formu aramayınız.

***SELİM YUHAY BİYOGRAFİSİ, SELİM YUHAY KİMDİR?

Selim Yuhay hayatı, kimdir, kaç yaşında, Selim Yuhay nereli, vikipedi ve Selim Yuhay biyografi bilgileri ünlü iç mimarın Evim Şahane adlı programın sunuculuğunu yapıyor olmasından dolayı sizlere bilgi verebilmek adına hazırlanmıştır.

Selim Yuhay doğum tarihi 1972’dir. İstanbul ilinde dünyaya gelen Selim Bey bu ilde yaşam sürmeye devam ediyor. Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık fakültesi mezunu olan Selim Bey mezun olduktan kısa süre sonra kendi mimarlık şirketini kurmuştur. Kendi şirketinde faaliyet gösteren Selim Yuhay ayrıca Evim Şahane adlı, son zamanların en çok izlenen dekorasyon programını sunmuştur. Kendisine has dekorasyon tasarımları olan Selim Yuhay Beye meslek hayatında başarılar dileriz.

SELİM YUHAY'IN AYNI EVİM ŞAHANE FORMATINDA TV8'DE YAPTIĞI YENİ PROGRAMI OLAN "GÜLE GÜLE OTURUN"A BAŞVURMAK İÇİN
TIKLAYINIZ!

Yorumlar (20)

Fatma İlker 8 Yıl Önce

Bizi de aradılar 200 küsür tl. para istediler bizden de. Daha sonra İnternet biraz araştırma yaptım, sadece doğru ve net bilgiyi piramithaber.com sitesi verdi. çok teşekkür ederiz.

Ayşegül 8 Yıl Önce

Dorğu bilgilendirme için teşekkür ederiz. Kafamızı çok fazla karıştırmışlardı.

Nedret uludağlı 8 Yıl Önce

Selim bey az kalsin dolandiriliyordum ne olur tekrardan programiniz devam etsin cunku annem ve babama sözüm var mutfağimizi yenileyin cok ihtiyacimiz var

Erdem 8 Yıl Önce

Bana mesaj geldi sizlerden ama sizlere ulaşamıyorum

Caglar colak 8 Yıl Önce

Ankara da oturuyoruz 20 senedir annemin mutfağını yeniliyemedik anneme sürpriz yapmak istiyorum ilk defa böyle bir programa baş vuruyorum lütfen geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

filiz 8 Yıl Önce

Allahu taala yar ve yardımcınız olsun ben okadar muhtacim ki sizden istegim banada yardım etmeniz lütfen rica ediyorum kiracıyım evimi yaktilar bebeğim var eşim amele şırnak cizrede oturuyorum lütfen yardım edin hayirli bayramlar

Ayhan 8 Yıl Önce

Evet beni aradılar 260tl vereceksiniz kargo evrak getirdiği zaman dogrumu

yagmur 8 Yıl Önce

merhaba ben mutfagimi yenilemek istiyorum lütfen bana donermisiniz

Hayriye 8 Yıl Önce

Nolur benimde evimi yapın ben 58 yaşına geldim hic mutfak dolabım olmadı sizden rica ediyorum duyun sesimi evimin dekorasyona çok ihtiyacı var saygılar

Hayriye 8 Yıl Önce

Ben adapazarında oturuyorum 58 yaşına geldim hic mutfak dolabım olmadı nolur benimde evimi yapın evimin çok dekorasyona ihtiyacı var tl 05449421921

Hatice 8 Yıl Önce

Beni bu program diye aradılar doğrumu diye yorum yaptim

nurcan eryiğit 8 Yıl Önce

Samsunda oturuyorum bende banyo ve mutfağımı değiştirmek istiyorum

Nursel 8 Yıl Önce

Acaba uzmite Acaba izmite gelme ihtimaliniz varmi

yaşar 8 Yıl Önce

benevimiyenilemekistiyorumselinbey

Gonul Varol 8 Yıl Önce

Bende katilmak istiyorum katılma şartları nedir cevap bekliyorum

ben semra 8 Yıl Önce

Bende çocuk odasi yaptirmk istiyorum evinin bir odadiyla beraber selim bey

melek 7 Yıl Önce

ben adanada oturuyorum ne olursun sesimi duy eşim beni bırakmış birtane çocukla ev isine gidiyorum ne olursunuz benim durumum hic yok

Meral 5 Yıl Önce

Benim de salonuma el atılması gerekiyor. Umarım yardım edersiniz. var.

Erkan Kandemir 5 Yıl Önce

Yardım etmeniz

Derya 4 Yıl Önce

Benim maddi durumum sıkıntılı. Yardımcı olursanız sevinirim selim bey.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.