Piramit Haber

Eski sevgilisi kızlarına bakın ne yaptı!

Yaşam

Eski sevgilisinin kızlarını silahla vurup intihar etmek istedi.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, Sabriye K'nin (48) evine giden eski sevgilisi S.P. (34) çıkan tartışmada Sabriye K'nin kızları Gülizar V. (27) ile Şefiye V.'yi (24) tabancayla yaraladı. S.P. daha sonra tabancayla kendisini göğsünden vurarak intihar etmek istedi. Hastanede tedavi altına alınan üç kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. 

Olay, saat 02.30 sırlarında, İnönü Caddesi 781 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Sabriye K.'nin evine gelen eski sevgilisi S.K. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre Sabriye K'nin kızları Gülizar ve Şefiye V., güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen S.P.'yi evden çıkması için uyardı.

Polisi aramak isteyen kızlara S.P. belinde getirdiği tabancasıyla Sabriye K. ve kızları Gülizar ve Şefiye V.'yi tehdit etmeye başladı. Kızların polisi aramak istemesi üzerine tabancasını ateşleyen S.P., Gülizar'ı göğsünden ve kalçasında vurdu. Şefiye'de elinden ve başına isabet edip kemiğe dayanıp duran mermi ile yaralandı. S.P. dört el ateş ettikten sonra tabancayla kendini göğsünden vurarak intihar etmek istedi. S.P.'nini kendisini vurmasından sonra Sabriye K. tabancayı pencereden sokağa attı. 

Silah sesleri üzerine çevredekiler sağlık ekiplerine ve polise durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Gülizar V. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Şefiye V. İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, S.P. ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan üç kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 
Sabriye K.'nin ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken koruma kararı aldığı ama 1 sene önce süresi dolduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.