Piramit Haber

Erkek arkadaşınız evliliğe ne kadar hazır?

Yaşam

Erkek arkadaşınız evlenme teklifine hazır mı?

Erkek arkadaşınızın sizinle evlenmek için mi eğlenmek için mi birlikte olduğunu anlamak için size vereceğimiz önerilere göz atabilirsiniz.

İşte en büyük işaretler....
Ailenizle tanışmak istiyorsa...

Yaşantınızda önem taşıyan insanları merak ediyor ve sizi daha yakından tanımak istiyorsa bu uzun dönem ilişki sinyallerinin en büyük belirtisidir. Eğer siz kendinizi onun ailesi ile tanışacak kıvamda hissetmiyorsanız bunu yapmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin.

İhtiyaçlarınızı önemsiyorsa...
Eğer sizin ihtiyaçlarınız için kendi önceliklerinden vazgeçiyor ve sizin için önemli olan ancak kendinin o kadar da önemsemediği şeyleri bile düşünmeye başladıysa ilişkiniz oldukça ciddi bir yere gidiyor demektir.

Attığı adımlarda fikrinizi almaya ve planlarını size göre yapmaya başladığında hayatına içinde sizin de olduğunuz bir yön vermeye başladı demektir.

İlerisi Hakkında Konuşuyorsa...

Planları, hayalleri ve yapmak istediklerinden bahsediyorsa ve hikâyelerin içinde sizde geçiyorsanız en büyük işaretlerden birini daha yakaladınız demektir.

Gidilecek geziler, yaşanacak ev, çocuk yetiştirme, çocuk isimleri, yaşlandığında olmak istediği yer gibi hayaller bunun en büyük göstergelerinden. Sadece gözlerinizi kapatın ve hayal etmenin keyfine varın.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.