Piramit Haber

Burası Türkiye dedirten gerçeklere çok şaşıracaksınız!

Yaşam

Okudukça şaşıracağınız bir o kadar da üzücü olan burası Türkiye dedirten gerçekler..

Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsak her an ilginçliklere hazırız demektir. Gün geçmiyor ki yeni bir şaşırtıcı gerçek ortaya çıksın. İşte Türkiye'de yaşadığımızı bir kez daha hissettirecek bu da mı olmuş dedirten gerçekler..
Otobüs şoförü 'yandaki kazaya bakarken' otobüsü devirdi ve 6 kişinin ölümüne sebep oldu.(11 şubat)

Bu olayda milletcek ne kadar meraklı bi yapıya sahip olduğumuzu gösteriyor. Merak uğruna böyle olumsuz sonuçlara sebebiyet verilebiliyor.



Bıçaklanan adamı arkadaşları 5 dakika mesafedeki İzmit Devlet Hastanesi yerine "Tanıdık doktor var" diyerek Gölcük'e götürürken yolda can verdi. (15 Şubat)

Tamamen trajikomik bir durum. Ölüm kalım anıdan bile bunları düşünebilen birülkede yaşıyoruz. Gülsek mi ağlasak mı bilemedik.

Trabzon'daki bir çiftin kızlarına, her gün önünden geçtikleri GİMA marketin ismini verdikleri ortaya çıktı. 

Karadenizlilerin çılgın olduğu bilinir ama bu kadarı fazla sanırım. Sen tut kızına market ismini ver. Olacak şey değil ama burası Türkiye dedirten gerçeklerden birisi.


Konya'da biri cami avlusuna krizde bakamadığı gerekçesiyle hamster bıraktı.

Ya bune ne demeli.. Hani haberlerde hep duyarız cami avlusuna bebek bırakıldığını ama hamster bırakmak garip geliyor insanın kulağına ama bırakmış işte vatandaşımızın biri. 

Sinop'ta bomba dersi veren bir adam 'gerçek bomba ile verdiği' derste pimi açık unutunca yaralandı. (26 Nisan)

Türklerin bir diğer özelliğidir çılgınlık. Tam da bunu gerçekleştirmiş aslında sonucunu düşünmeden. Neyse ki ciddi anlamda olumsuzluğa neden olmaması sevindirici tabi. 

Adana'nın en işlek bulvarlarından Karataş Bulvarı'nda bir motosiklete 3'ü çocuk 5 kişinin binmesi kazaya davetiye çıkardı.


En bombası da bu sanırım. Abi nasıl sığdınız hepiniz oraya merak etmeden geçemedik. Bazen canımızı böyle korkutucu manzarayla pamuk ipliğine bağlayabiliyor çoğumuz. Umarız bu görüntüden sonra tekrarı olmamıştır.

İşte sizlerle burası Türkiye dedirten gerçeklerinden sadece bazılarını yazdık. Daha tahmin edemeyeceğiniz kadar şaşırtıcı durumlar var inanın.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.