Piramit Haber

Bu kampanya büyük ilgi görüyor!

Yaşam

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'ndeki Fırıncılar Kooperatifi ile Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplumsal Destekli Polis Büro Amirliği tarafından, yoksul vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan 'Askıda Ekmek Var' Projesi, büyük ilgi görüyor.

Orhangazi Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Ahmet İnce, ilçe merkezinde yer alan fırınların askılarında günlük 300 ekmek bulunduğunu belirtti.

İlçe genelinde bulunan fırınlar da uygulanarak yoksul vatandaşların ihtiyacını karşılayan 'Askıda Ekmek Var' projesi devam ediyor. Orhangazi Fırıncılar Derneği başkanı Ahmet İnce, ilçe merkezinde yer alan 8 fırının askısında günlük 300 ekmek olduğunu belirtti.

Vatandaşların bu projeye destek verdiğini belirten Kooperatif Başkanı Ahmet İnce, Orhangazi'de bulunan 13 fırının destek verdiğini ifade etti. İnce, "Orhangazi'de geçtiğimiz haftalarda hayata geçirilen bu proje sayesinde günlük olarak askılarında 300 ekmek bulunuyor.

Orhangazi'nin işlek caddelerinde ekmek almaya çekinen vatandaşlarımız varsa, çekinmesin. Bunların onların hakkı olan ekmek. Bizler fırıncılar olarak o ekmeği vermekten onur duyuyoruz. Sağ olsun duyarlı vatandaşlarımız birer ikişer ekmek yardımı yapıyor. Bizlerde durumu olmayan vatandaşlarımıza veriyoruz" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.