Piramit Haber

Bu fotoğraf bugün çekildi!

Yaşam

Tarih 9 Nisan ve Afyon , İzmir , Kütahya ve Denizli illerinde kar yağıyor. Son hava durumu tahminine göre Ankara için de kar var. İşte Meteorolojinin hava tahmini.

Hava durumu şaşkına çevirdi, İzmir , Bolu , Kütahya , Ankara ve Denizli illeri kar yağışı altında. Bahar ortasında yaşanan kış havası yolları da kapattı. Afyon - Antalya yolu kapanırken Bolu Dağı D100 yolunda araçlar yolda kaldı. Denizli kenti de yoğun kar yağışı ile kışı yaşıyor. İşte kar yağışı olan illerin 9 nisan hava durumu tahmini. 

Hava durumu nisan ortasında şaşkına çevirdi. Bahar ortasında İzmir halkı kar yağışı ile güne başladı. Denizli 'de de durum farklı değil. Kent bembeyaz oldu kar yağışı sebebiyle ulaşım aksadı. 
AFYON ANTALYA YOLU KARDAN KAPANDI
Baharı yaşarken Afyonkarahisar başta olmak üzere bir çok il kar altında kaldı. Afyon 'da kar yolları kapatınca okullar tatil mi sorusu bile gündeme geldi.

Afyonkarahisar-Antalya karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Sandıklı'da kaplıcalar kavşağında tedbir alan polis ekipleri, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücülerin Antalya istikametine geçişine izin vermiyor. Tır ve kamyon sürücüleri ilçedeki akaryakıt istasyonlarına , otomobil ve otobüs sürücüleri ise ilçe merkezindeki tesislere yönlendiriliyor.

Karayolları ekipleri, kar yağışının etkiyi olduğu güzergahlarda tuzlama ve küreme çalışması yapıyor.
BOLU'DA KAR KALINLIĞI 15CM BULDU!
D-100 karayolu ve TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor.

D-100 karayolu ve TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde dün başlayan kar yağışı sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı.

Kar kalınlığı Seymenler, Karanlıkdere ve Bakacak bölgelerinde 30 santimetreye ulaştı. Kış lastiği uygulamasının 1 Nisan'da sona ermesi nedeniyle araçlarında bu lastiklerden bulunmayan sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Bölgede Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Trafik ekipleri ise Bolu Dağı güzergahını kullanacak sürücüleri uyardı.

BU RESİM BOLU 'DA 9 NİSAN SABAHI ÇEKİLDİ
Bolu 'da çekilen fotoğraf bir kış gününden değil bugünden... Bolu için yapılan son hava durumu tahminleri bugün de kar veriyor. Kentte 15 santimi aşan bir kar var.

KÜTAHYA BAHAR ORTASINDA KARA TESLİM

Kütahya'da, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yağışın gece boyu devam etmesi bekleniyor. Kuzey rüzgarlarının da eşlik etmesi beklenen edilen kar yağışının, cuma öğlen saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor. Yörede hava sıcaklığı bu gece sıfırın altında 2 derece, perşembe ve cuma günü ise 3 derece tahmin ediliyor.

Öte yandan, trafik polisleri kar yağışı nedeniyle Kütahya-Eskişehir ve Kütahya-Afyonkarahisar karayollarında sürücülere tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.