Piramit Haber

Beşizler evlerine getirildi

Yaşam

Ankara'da 3 ay önce prematüre olarak dünyaya gelen, İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin beşizleri, Yozgat'taki evlerine getirildi.

Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 90 gün önce prematüre olarak dünyaya gelen, İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin beşizleri, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesindeki evlerine getirildi.
Bulut ailesi, memleketleri Yozgat'a gelişlerinde, Çapanoğlu Kentpark Sosyal Tesisleri önünde Vali Abdülkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından karşılandı. Yazıcı ve Başer, burada bir süre dinlenen aileye altın ile çeşitli hediyeler verdi.

Vali Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin çocuklarını sağlıklı şekilde büyütmeleri için her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Bebeklerin dünyaya rızklarıyla geldiğini ifade eden Yazıcı, şunları söyledi:

''Bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz. Öncelikle Bulut ailesi kaloriferli bir eve taşınacak. Kaymakamımız kısa sürede bu imkanı sağlayacak. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Tabii Müslüman Türk toplumu olarak komşu ve akrabalarına da iş düşüyor ama en büyük görev anneye düşüyor. Allah yardımcısı olsun. Mevla kralbet analı babalı büyütsün. İnşallah büyüyüp yürüdüklerini, gezdiklerini birlikte görürüz.''


Belediye Başkanı Yusuf Başer de üzerlerine düşen bir görev olursa yerine getireceklerini belirterek, anne ve babayı tebrik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.