Piramit Haber

AA foto muhabirinden uluslararası başarı

Yaşam

MADRİD İspanya'nın en büyük işçi sendikalarından biri olan İşçiler Genel Birliği'nin (UGT) Katalonya özerk bölgesindeki bazı ticari kurumlarla birlikte organize ettiği ve bu yıl 26. düzenlenen uluslararası fotoğraf yarışmasında...

MADRİD 

İspanya'nın en büyük işçi sendikalarından biri olan İşçiler Genel Birliği'nin (UGT) Katalonya özerk bölgesindeki bazı ticari kurumlarla birlikte organize ettiği ve bu yıl 26. düzenlenen uluslararası fotoğraf yarışmasında AA foto muhabiri Cem Özdel'in 5 fotoğrafı da kataloğa girdi.

Türkiye, İspanya, Hong Kong, Vietnam, İtalya, Hindistan, Endonezya, İngiltere, Portekiz ve Mısır'dan da fotoğrafların olduğu yarışma sonrasında Özdel'in 4'ü siyah beyaz, 1'i renkli olan ve ''madenci'' konusunu işlediği fotoğrafları, sergiye değer bulunarak katalogda yer aldı.

26 yıllık tarihinde ikinci kez uluslararası boyuta taşınan ''iş ve zanaat'' temalı yarışmaya 46 ülkeden toplam bin 659 fotoğraf katıldığı belirtildi.

Jüri üyeleri, yarışmanda en iyi fotoğraf ödülünü, Leyla Emektar'ın sepet yapan bir ustayı Piabet görüntülediği ''çalışma zamanı'' adlı fotoğrafa verdi. 

 

 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.