Piramit Haber

14 yaşındaki dahi kafasına kurşun sıkarak intihar etti!

Yaşam

18 aylıkken okumayı kendi başına söken ve 3 yaşında piyano çalmaya başlayan 14 yaşındaki Amerikalı müzik dehası, kafasına kurşun sıkarak intihar etti.

14 yaşındaki Amerikalı müzik dehası, Brandenn Everett Bremmer kafasına kurşun sıkarak intihar etti. 

18 aylıkken okumayı kendi başına söken, 3 yaşında piyano çalmaya başlayan ve 10 yaşında lise eğitimini evinden bitiren dáhi çocuk Brandenn Everett Bremmer’in beklenmedik intiharı üzerine tüm sevenleri şoke etti.

"GELECEK PLANLARI YAPIYORDU"

Annesi Patricia Bremmer, oğlunun hiçbir depresyon belirtisi sergilemediğini, ikinci CD’sinin albüm kapağı tasarımını yeni bitirdiğini söyledi. Oğlunun gelecek planlarına da değinen Patricia Bremmer, ‘Brandenn anestezi uzmanı olmak istediği için biyoloji dersleri almaya başlamıştı. Nebraska Üniversitesi’ne girmeyi planlıyordu’ dedi.

 

Brandenn piyano çalmayı çok sevdiği için Colorado Devlet Üniversitesi’nde bağımsız müzik dersleri alıyordu. Üzgün anne, Brandenn’in ruhani dünya ile iç içe olduğu için insanların ihtiyaçlarını ve yakarışlarını duyup bu kararı almış olabileceğini düşündüklerini söyledi. 

"ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK İÇİN İNTİHAR ETTİ!"

Bazı haber kaynaklarının Brandenn'in arkadaş çevresinden edindiği bilgilere göre; "Brandenn, Facebook sayfası'nda sürekli organ bağışına teşvik eden paylaşımlar yaptığını ve bu durumdan çok fazla etkilendiği için böyle bir şey yaptığını düşündüklerini belirttiler.

Brandenn'in intihar etmeden önce bıraktığı herhangi bir not yok. İntihar günü çok neşeli olduğunu, bu nedenle organlarını çok zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlara bağışlamak için önceden kafasında bir senaryo, plan yaparak intihara ettiğini" belirttiklerini ifade ettiler.

"ÖLDÜKTEN SONRA ORGANLARI 4 KİŞİYE HAYAT VERDİ"

Brandenn Everett Bremmer’in böbrekleri iki kişiye, karaciğeri 22 aylık bir bebeğe ve kalbi de 11 yaşında bir erkek çocuğuna verildi.

Yorumlar (2)

süleyman şah 7 Yıl Önce

bu dahi çocuk,ölümün nasıl bir şey olduğunu merak etmiş olmalı...anne babası ve öğretmeni demekki yeterli eğitim ve öğretim vermemiş...

Hatice 4 Yıl Önce

Ölümden istese de kaçamazdı zaten. Önemli olan, yaşamaya devam ettiğimiz sürece soyut ve kalıcı izler bırakabilmektir. Zor olan ölmek değil, yaşamaktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.