Piramit Haber

Ünlü oyuncu yıkıldı!

Türkiye

Murat Ünalmış’ın yeğeni piyade uzman çavuş Fahrettin Livçalkan, Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış'ın yeğeni şehit oldu. Ünalmış yaşadığı acıyı sosyal medyadan paylaştı.
Ünalmış yeğenin şehit olduğu haberini “Yeğenim Fahrettin çatışmada şehit oldu. 23 yaşındaydı, gencecik bir filizdi. Hainlerin tuzağına düştü ve hakka yürüdü. Çok üzgünüm. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum”
mesajı paylaştı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş Fahrettin Livçalkan’ın, Kayseri'deki baba evine ateş düştü.

ANNESİ FRANSA'DAYDI

Uzman çavuş Fartettin Livçalkan'ın şehit olduğu haberini vermek için yetkililer akşam saatlerinde Kocasinan İlçesi’ne bağlı Yenişehir Turgutreis Mahallesi'ndeki evine gitti. Şehidin TIR şoförü olan babası Fransa'da olduğu için haber anne Arzu Livçalkan’a verildi.

SOKAĞA BAYRAKLAR ASILDI


Üç çocuğundan bekar olan 23 yaşındaki uzman çavuş Fahrettin'in şehit olduğu haberini alan Arzu Livçalkan gözyaşlarına boğuldu. Mustafa Livçalkan da oğlunun şehit olduğunu Fransa'da öğrendi.Şehit ailesinin yedinci katında oturduğu apartmana ve sokağa bayraklar asıldı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.