Piramit Haber

Türk bayrağını göndere çektirdi

Türkiye

Ekonomi Bakanı Çağlayan, BDP milletvekili Esat Canan'ın Riyad'da bulundukları otelde Türk bayrağını göndere çektirdiğini söyledi..


RİYAD

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ın Riyad'da bulundukları otelde Türk heyeti olmasına rağmen, Türk bayrağının olmadığını fark ederek, bayrağı göndere çektirdiğini bildirdi.

Çağlayan, Riyad'daki resmi temaslarının ardından Abu Dhabi'ye geçerken uçakta Türk işadamlarına hitap etti. Heyette AK Parti, CHP, MHP ve BDP milletvekillerinin de bulunduğuna dikkati çeken Çağlayan, ''Bakın hepimiz Türkiye için çalışıyoruz, Allah bu birlik, beraberliğimizi bozmasın'' dedi.

Kendisinin de bir Kürt olmasına rağmen yıllardır Türkiye milliyetçiliğini savunduğunu vurgulayan Çağlayan, ''Sayın Canan, otelin önünde bulunan direklerde Türk bayrağının bulunmadığını görerek, yöneticilere kızmış ve derhal Türk bayrağının da çekilmesini istemiştir. Üstelik (her geldiğimde bayrağı göreceğim) diyerek de uyarmıştır. Görüldüğü gibi hepimiz Türkiye'yi, Türkiye'nin iyiliğini, çıkarını düşünüyoruz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın'' diye konuştu.

Çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğine işaret eden Çağlayan, bunun Türkiye'ye çok şeyler kazandıracağını, kardeşliği, birliği, beraberliği pekiştireceğini, bundan vazgeçilmesinin mümkün olmadığını söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.