Piramit Haber

Tunceli'de sokağa çıkma yasağı!

Türkiye

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde polis karakoluna PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi

Hain saldırıda bir asker şehit oldu, 3 polis yaralandı. Terörist grup ile güvenlik güçleri arasında yoğun çatışmalar devam ediyor. Öte yandan Tunceli Valiliği, çatışmaların sürdüğü ilçede ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'ndeki güvenlik birimlerine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 polis yaralandı. Çatışmada 1 terörist ölü ele geçirilirken kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için helikopter destekli operasyon başlatıldı.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Sabaha karşı saat 04.50 sıralarında Nazimiye İlçesi'ne sızan bir grup terörist, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Kaymakamlık binalarına eş zamanlı saldırı düzenledi. Güvenlik birimlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 polis yaralandı. Yaralılar helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

TAKVİYE GÜVENLİK GÜÇLERİ SEVK EDİLDİ

Öte yandan, çatışma nedeniyle sağlık ocağı bahçesinde bulunan iki ambulans yanarken, kamu kurumlarına ait binalar ile vatandaşlara ait evler de hasar gördü. İlçeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi.

DAĞLIK ALANDA ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR


Yer yer devam eden çatışmada 1 kadın terörist ölü ele geçirilirken, Kobra helikopterler teröristlerin kaçış bölgelerini ateş altına aldı. İlçenin giriş ve çıkışlarını kapatan güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş kapsamlı operasyon başlattı. Dağlık alanda çatışmalar sürüyor. 

Sabahtan beri yoğun çatışmaların yaşandığı Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Tunceli'nin Nazımiye ilçesine farklı yönlerden sızan ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Amirliği'ne eş zamanlı saldırı saldırı düzenleyen PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1'i ağır 3 polis yaralandı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.