Piramit Haber

Sonunda her şeyi itiraf etti! Meğer..

Türkiye

Atalay Filiz'in ifadesi her satırı olay! Dün sabah İzmir'de bindiği minibüste gelen bir ihbar sonucu kıskıvrak yakalanan seri katil Atalay Filiz, işlediği suçları bir bir itiraf etti.

Fatma öğretmeni katleden Atalay Filiz 'neden öldürdün' sorusu sorulunca bakın ne cevap verdi.
'BENİ YAKACAKTI! PANİKLEDİM, ÖLDÜRDÜM'

Atalay Filiz'e dedektiflerin ilk sorusu Tuzla'da öldürülen 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı cinayeti oldu. Atalay Filiz, dedektiflerin 'Fatma Kayıkçı'yı sen mi öldürdün?' sorusuna 'Evet' yanıtı verdi. İstanbul cinayet masası dedektiflerinin Fatma Kayıkçı'yı neden öldürdün sorusuna ise yanıtı şu oldu. 'Gerçek ismimin Atalay Filiz olduğunu anlamıştı. Ankara'da işlediğim cinayetleri öğrendiğini düşündüm. 'Beni yakacak' dedim. Panikledim. Öldürdüm' dedi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan Atalay Filiz'in sorgusu gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

OLGA SEREGİNA DA SORULDU

Atalay Filiz’in, ilk ifadesinde özellikle annesini çok özlediğini söyledi. Kayıp olarak aranan sevgilisi Olga Seregina ile ilgili de Filiz, "Onun kaybolmasından ben sorumlu değilim. Ailemle 3 yıldır görüşmüyorum. Annemi çok özlemiştim, yanlarına gitmek istedim. Ama arada mesafe olunca, artık özlem duygusunu bastırdım ve yanlarına gitmekten vazgeçtim. Yakalanmasaydım İstanbul’a gidecektim" dedi.

ATALAY FİLİZ İSTANBUL'A GETİRİLDİ


Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz günler sonra yakalandı. Atalay Filiz, İzmir'de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi, karayoluyla İstanbul'a götürüldü.Sivil plakalı 2’si otomobil, 1’i hafif ticari araçtan oluşan konvoy, Atalay Filiz’i İzmir’den İstanbul’a getirmek üzere yola çıktı. Atalay Filiz saat 20.20’de Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.