Piramit Haber

Siirt Valisi Ahmet Aydın, yeni doğan bebeklere altın taktı

Türkiye

Siirt'teki hastanelerin doğum servislerini ziyaret eden Vali Ahmet Aydın, bebeklere hem altın taktı hem de giysi hediye etti.Vali Ahmet Aydın, kamu ve özel hastanelerin doğum servislerini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Yeni doğum yapan...

Siirt'teki hastanelerin doğum servislerini ziyaret eden Vali Ahmet Aydın, bebeklere hem altın taktı hem de giysi hediye etti.

Vali Ahmet Aydın, kamu ve özel hastanelerin doğum servislerini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Yeni doğum yapan annelerin yanına da uğrayan Vali Aydın, 'geçmiş olsun ve hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, bebeklere hem altın taktı hem de giysi hediye etti. Vali Aydın, Siirt'te sağlık alanında son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştiğini ifade ederek, "Ülke olarak sağlık alanında gerçekleştirilen atılımdan Belugabahis Siirt büyük ölçüde yararlandı. 10 yıl öncesine kadar ilimizdeki doktor sayısı neredeyse parmakla gösterilecek kadarken bugün, çoğunluğu uzman olmak üzere yaklaşık 300 doktorumuz görev yapıyor. Artık vatandaşlarımız çok önemli sağlık sorunları dışında, il dışına gitmek zorunda kalmıyor. Vatandaşlarımız kendi memleketlerinde tedavi olabiliyorlar." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.