Piramit Haber

Şehit polis memuru Bülbül, memleketinde toprağa verildi

Türkiye

Antalya da devriye görevi sırasında şizofreni hastası bir kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Abdullah Bülbül, memleketi Konya'nın Hüyük ilçesi Suludere köyünde toprağa verildi. Suludere köyünde Polis...

Antalya da devriye görevi sırasında şizofreni hastası bir kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda şehit olan
polis memuru Abdullah Bülbül, memleketi Konya'nın Hüyük ilçesi Suludere köyünde toprağa verildi.

Suludere köyünde Polis memuru Bülbül için bir tören düzenlendi. Törene Emniyet Genel Cepbahis Müdürü Mehmet Kılıçlar, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Antalya'dan yola çıkan şehidin naaşı saat 16.10 civarında Suludere köyüne getirildi. Önce baba evine getirilen Türk bayrağına sarılı cenaze, şehit polisin eşi Zehra, ve iki çocuğu ile yakınlarına son defa gösterildi.

Daha sonra Yukarı Mahalle Camii önünde tören düzenlendi. Burada şehidin geçmişi hakkında bilgi verildi ve cenaze namazına geçildi. Namazın ardından, Şehit Polis, tekbirler eşliğinde ve gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.